Volleyball teknikker

Oversigt

Succesfulde volleyballspillere kombinerer springegenskaber og atleticisme med magt og teknik. Ligegyldigt hvor begavet du er atletisk, skal du dog først lære de vigtigste volleyballgrunde. Udvikle din betjening, passerer og rammer færdigheder, som gælder både indendørs og beachvolleyball.

Betjener

Ifølge Strength and Power for Volleyball.com, kaster de vigtigste komponenter til en god server kuglen foran din betjeningsskulder og holder din serveringsalbue høj og tilbage, ved hjælp af midten af ​​din hånd for at komme i kontakt med midten af ​​bolden og Følger igennem med en kraftig arm swing. Der er to typer servere: floaters, som har lidt spin og er svære at dømme, og hoppe tjener, hvilket kræver en løbende start, et spring og derefter en strejke på bolden på sit højeste punkt, hvilket skaber en servering med topspin og hastighed .

Passing

Passerer godt giver en spiller mulighed for at oprette sine holdkammerater for en kraftig tilbagevenden. Men at være i den rigtige position er kritisk, og det betyder at være lys på dine fødder og tage skridt jævnt uden at hoppe op og ned, ifølge proffene hos Styrke og Strøm for Volleyball.com. Når du er i position for at modtage bolden, bøj ​​dine knæ med dine arme forlænget (albuer låst) og dine hænder slået ned i håndledene for at give en solid platform til at ramme bolden rent med dine underarme. Gennem praksis vil du vide, hvor din setter vil være for at modtage dit pas.

Indstilling

En af de vigtigste teknikker settere har brug for, er evnen til at foregribe, hvor bolden sendes til, så de kan slå bolden til stedet. Bolden skal indstilles lige over panden, med fingerspidserne med dine hænder mindre end 1 fod fra hinanden. For stabilitet og magt, stå med en fod foran den anden og prøv at skifte din vægt fra bagfoden til forbenen, når du når for at sætte bolden til en spinder.

At angribe

For at afslutte et spil med autoritet, være klar til at hoppe og møde bolden på det højeste punkt muligt, med den største kraft du kan mønstre. For at gøre dette skal du se, hvor bolden er sat og løbe til et sted hvor du kan springe og slå bolden over nettet. Volleyball.com rådgivere foreslår at bruge hastigheden fra dine sidste par trin for momentum og at svinge dine arme tilbage, før du hopper. Når du hopper for at møde bolden, skal du svinge begge arme højt for at maksimere din højde og slå bolden foran din slående skulder ved at snappe dit håndled for at give dig maksimal topspin.