Volleyball servere modtage øvelser

Oversigt

Esset er en af ​​de mest frygtede statistikker i hele volleyballen. Manglende evne til at spille en tjener – kaldet tjener modtager – kan føre til et stort underskud i scoren, før du ved det. Øvelse af nogle enkle tjener modtage øvelser kan hjælpe dine holdmedlemmer til at forbedre på at modtage bolden og overgang til deres fornærmelse på ingen tid.

Black Sheep Drill

Nogle gange er det især en spiller, der har problemer med at modtage serveren. For at simulere denne situation, prøv den sorte fårbor. Brug en farvet mesh trøje til at betegne det sorte får på holdet. Opdele dit hold i to hold og få en spiller til hver side på en sort fårtrøje. Den eneste regel for denne øvelse er, at serveren skal forsøge at tjene bolden til det sorte får, og det sorte får er den eneste spiller, der kan røre bolden, når det kommer over nettet på serveren. Hold skal tilpasse sig det sorte fårs position på banen og overgå til lovovertrædelsen i overensstemmelse hermed.

Betjen modtagelsesovergang

Når serveren modtager er gjort korrekt, sætter det dit hold op for en scoring mulighed. For at hjælpe med at udøve dette, prøv overgangsboringen. Har fem spillere på hver side af nettet. Tre fungerer som hitters, en som setter og en som serveren. På fløjten skal serveren servere bolden over nettet. En af hitterne må tjene modtage bolden ved at sende det til setteren foran nettet. Den samme hitter går videre til nettet og opfordrer til setteren. Setter sætter derefter bolden på nettet for at dræbe af hitteren. Har serveren serverer bolden til hver hitter mindst en gang under boringen. Har spillere rotere gennem de forskellige positioner i hele boringen.

To-minutters boremaskine

Denne øvelse fremhæver hastighed og nøjagtighed. Har to servere på den ene side af retten og to tilsvarende hittere og to settere på den anden side af nettet. Borens formål er at se, hvilket sæt af servere, hittere og settere der kan udføre mere succesfulde tjener-modtag drab i to minutters spænding. Når klokken starter, serverer serveren bolden over nettet til hitteren, som bruger enten en underarms-hit eller overhåndet hit for at videregive bolden til setteren. Setter end opsætter bolden på nettet for at dræbe af hitteren. Holdet der gør det mest lovlige dræber om to minutter vinder boret.