Vitaminer til perimenopaus symptomer

Oversigt

Fra hot flashes til hårtab til græd og vægtforøgelse, kan perimenopause være en ubehagelig tid i en kvindes liv på grund af hormon ubalancer. At se på din kost og tage de rigtige vitaminer kan hjælpe enormt ved at bringe en god balance tilbage, siger Ann Louise Gittleman, Ph.D., nationalt kendt næringsdrivende og bestselling forfatter af “Before the Change: Charging for your perimenopause” (HarperCollins, 1998 ).

Multivitaminer

Multivitaminer er vigtige. Gittleman siger, at det er særligt vigtigt at sikre, at din har et vitamin B-kompleks med 50 mg til 100 mg vitamin B6, forløberen til serotonin (ofte kaldet “feel-good brain chemistry”). “Du har også brug for 400 til 1.200 internationale enheder af E-vitamin Sammen med vitamin C. Du bør tage 1000 mg vitamin C tre gange om dagen i starten, siger hun. Når du er i balance, kan du skære ned til 1.000 mg dagligt med vitamin C og 400 IE af E-vitamin , hun siger.

Magnesium

Magnesium hjælper med irritation og angst, siger hun. Tag 500 mg til 1.000 mg dagligt inden du går i seng.

Zink

Zink bygger stærke knogler, holder immunforsvaret stærkt og hjælper med at reducere østrogen og øge progesteronniveauerne, siger hun. Tag 15 mg til 50 mg dagligt.

Progesteron Topical Cream

Progesteron topisk fløde er vigtig, fordi kvinder normalt er deficiente under perimenopause på grund af østrogen dominans, siger Gittleman. Estrogen dominanssymptomer omfatter depression, irritabilitet, nedsat sexdrift, unormalt blodsukker niveau, fuzzy tænkning, træthed, skjoldbruskkirtel dysfunktion, vandretention, knogle Tab, fedtforøgelse og lav binyrefunktion, siger hun.; Brug 1/8 tsk. Til 1/2 tsk. Af cremen fra den 12. til den 26. dag i din menstruationscyklus til at starte i en til to applikationer om dagen. Du kan massere det i dit ansigt, nakke, bryster, indre arme, øvre bryst, hænder og såler på dine fødder. Skift det område, du søger dagligt, siger hun.

High-lignan linfrøolie og jordflaxfrø kan også hjælpe dig, siger Gittleman. Hørfrø er høje i lignaner, som hjælper med hudforhold, træthed og depression. Tag en spiseskefulde dagligt. Du kan bruge dette i salat dressing eller oven på korn eller grøntsager, der ikke opvarmes, siger hun.

Hør

Sort Currant Seed Oil

Sortfrøolie hjælper med ømhed i brystet, hovedpine, vandretention, humørsvingninger, irritabilitet og angst, siger Gittleman. Tag to 500 mg kapsler to gange om dagen efter mad.

Hesperidin hjælper med at reducere hot flashes, siger Gittleman. Det er et bioflavonoid, som øger kapillærernes styrke og forbedrer lymfatisk dræning. Du kan få hesperidin i pith, det hvide stof under citrusskræl, siger hun.

hesperidin