Vitaminer til øjenstygning

En stye er en rød klump, der vises på øjet, hvilket forårsager irritation og rødme. Meget som en acne læsion, er en stye forårsaget af en tilstoppet hårfollikel, der bliver inficeret og fyldes med pus. Holde området rent og anvende varme kompresser er ofte alt, hvad der er nødvendigt for at rydde infektionen, selvom vitaminer kan hjælpe med at fremskynde processen. Tal med din læge, inden du bruger vitaminer til at helbrede din øjenstygning.

En historisk brugt urt til koldt, influenza og infektion er echinacea en klar blomst med medicinske dele. Ni plantearter findes og trives i USA og dele af Canada. Ved at stimulere immunsystemet antages echinacea at øge kroppens infektionsbekæmpende evner, hvilket hjælper med at løse sygdomme hurtigt. Nogle mennesker bruger echinacea som et hudhelende supplement. Effekten af ​​echinacea er imidlertid ikke videnskabeligt bevist. Echinacea kosttilskud tolereres generelt godt, selv om nogle mennesker oplever allergiske reaktioner. Tal med din læge om fordelene ved echinacea til øjenhår.

Goldenseal er en århundredgamle krydderurter, der anvendes til behandling af infektioner. Ofte kombineret med echinacea i over-the-counter urte præparater, er goldenseal påstået at forbedre immunsystemet fungerer. Den aktive forbindelse berberin, som eksisterer i guld-tarm, menes at fjerne øjeninfektioner, selv om effektiviteten af ​​individuelle guld-nerveprodukter varierer afhængigt af mængden af ​​berberin den indeholder. For de fleste mennesker er goldenseal et sikkert supplement til kortvarig brug, selv om sjældne bivirkninger omfatter kvalme og opkastning. Tal med din læge, før du bruger goldenseal som en øjenstygebehandling.

Multivitaminer hjælper med at fylde ernæringshuller for større sundhed og immunitet. Selvom du måske får mange vitaminer og mineraler fra din kost, er der tidspunkter, hvor din krop kan kræve flere vitaminer. En rapport fra Linus Pauling Institute forklarer, at vitaminer og mineraler spiller en vigtig rolle i reguleringen af ​​dit immunsystem, og en mangel kan resultere i et svækket system og en lavere modstand mod negative helbredstilfælde. At tage et multivitamin hjælper med at øge overordnet helbred og mindske forekomsten af ​​øjenstykker. Multivitaminer indeholdende zink og antioxidant vitaminer er særligt nyttige. Zink er et sporelement, der er afgørende for helbredet. Et udbredt koldforebyggende supplement er zink et næringsstof, der findes i over-the-counter multivitaminer og forskellige produkter til forbedring af immunsystemet. Antioxidant vitaminer som vitamin A, C og E, understøtter også immunsystemet og hjælper med at beskytte øjnene mod bakterier og vira.

Oversigt

Echinacea

Gyldensegl

Multivitaminer