Vitaminer til mænd, der forsøger at blive gravide

Oversigt

Vitaminbehandlinger har længe været brugt til at øge fertilitetsniveauet hos mænd. Spise sunde fødevarer og tage visse vitaminer vil præge kroppen for at være klar til succes med at skabe en graviditet. Der er flere vitaminer, der giver fordele, når du forsøger at opfatte en baby. MayoClinic.com bemærker, at vitamintilskud kan forårsage problematiske lægemiddelinteraktioner. Få råd fra en læge, inden du starter et vitaminbehandlingsprogram for at hjælpe frugtbarheden.

Folsyre

Folinsyre er et B-vitamin. Dette supplement bruges til at øge fertiliteten hos mænd. MayoClinic.com rapporterer, at behandling med folsyre menes at øge bevægelsen af ​​sædceller. Det virker også for at forbedre samlede sædceller. Cornell Institut for Reproduktiv Medicin foreslår, at du tager 800 mcg folinsyre dagligt for at hjælpe hjælpemodtagelsen. Forskning er stadig i gang for at bestemme de fulde fordele ved folsyre som et redskab til at forbedre fertiliteten hos mænd.

E-vitamin

E-vitamin bruges til behandling af mandlig infertilitet, når det involverer reaktive iltarter, en tilstand, hvor molekyler i sædceller eller sædvanligt hvidt blod forekommer i unormalt høje tal og forhindrer frugtbarhed på grund af beskadigelse af sæd, bemærker den amerikanske urologiske sammenslutning. For at øge potentialet for befrugtning skal du tage E-vitamin i en dosis på 400 internationale enheder to gange dagligt for at fungere som en antioxidant for at hjælpe med at fjerne de giftige reaktive iltarter fra sædceller. E-vitaminbehandling hjælper med at forbedre graden af ​​befrugtning, noter MayoClinic.com.

C-vitamin

University of Michigan Health Center rapporterer at tage vitamin C, et vandopløseligt vitamin, vil bidrage til at opbygge mandlig frugtbarhed. Den anbefalede dosis er 1.000 mg C-vitamin dagligt. Dette vitamin hjælper opfattelsen ved at begrænse de oxidative forandringer i kroppen fra frie radikaler, der beskadiger sædceller.