Vitaminer til børn for at forbedre koncentrationen

Oversigt

Mange børn kan have problemer med at fokusere og koncentrere sig om et bestemt emne eller en opgave. Faktorer, der bidrager til dette, kan være mangel på ordentlig hvile og ernæringsmæssige behov. Heldigvis er der en række vitaminer, kosttilskud og mineraler, der potentielt kan hjælpe med at forbedre koncentrationen hos børn. Der er ikke nok beviser til at understøtte disse vitaminer og supplerende virkninger på koncentrationen.

Vitamin B12

Vitamin B12, også kaldet cobalamin, er et af de otte B-vitaminer. Det hjælper med at omdanne kulhydrater til glukose for kroppen, som derefter brændes for at skabe energi. Det hjælper med at metabolisere aminosyrer, fedtstoffer og protein. Det sikrer også, at nervesystemet fungerer korrekt. Vitamin B12 er vigtigt for kroppen, da det hjælper med at opretholde sunde nerveceller og hjælper med produktion af DNA og RNA, det genetiske materiale i kroppen, ifølge University of Maryland Medical Center. Vitamin B12 hjælper med at skabe røde blodlegemer, som transporterer oxygen gennem hele kroppen og til hjernen. Uden nok af dette vitamin kan hjernen måske ikke modtage den rigtige mængde ilt, det kræver, hvilket resulterer i, at et barn bliver træt eller svagt, hvilket har en virkning på deres koncentration.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba er et træ krydderi og er blevet anvendt som et supplement i urtemedicin og er et af de mest populære hukommelses næringsstoffer til rådighed. Det har været vant til som medicin til behandling af lidelser og forøgelse af hukommelse, ifølge University of Maryland Medical Center. Det forbedrer nervesystemet og kredsløbssystemet, hvilket resulterer i øget blodforsyning og ilt til hjernen, hvilket hjælper med at forbedre klarhed og hukommelse. Det hjælper også med at øge opmærksomheden, ifølge Herbal-Supplements-Guide. Som at tage alle kosttilskud, bør du sørge for at være under tilsyn af en sundhedspersonale, da der kan opstå bivirkninger. Ifølge University of Maryland Medical Center er der rapporter om intern blødning, når man tager gingko.

C-vitamin

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin, der er nødvendigt for normal udvikling af kroppen. Da det er vandopløseligt, efterlader det din krop gennem vandladning, og du har brug for en kontinuerlig forsyning af det. Det producerer et protein kaldet collagen, som bruges til at lave arvæv, ledbånd og hud, ifølge MedlinePlus. Vitamin C er et antioxidant vitamin, da det indeholder antioxidant egenskaber. Som følge heraf kan det hjælpe med at bekæmpe frie stoffer kaldet frie radikaler, der opstår, når vores mad forvandles til energi. Frie radikaler kan forårsage en række sundhedsmæssige forhold og forårsage skader på organer, der udfører regelmæssige kognitive funktioner.