Vitaminer til at tage for herpes hsv 2 spinal nerver

C-vitamin

Herpes er en viral infektion forårsaget af en af ​​to typer af herpes simplex virus. Den anden type forårsager sædvanligvis genital herpes og er undertiden forkortet som HSV 2. I 2008-udgaven af ​​”Harrisons principper for intern medicin” forklarer University of Washington virolog Lawrence Corey, at HSV 2 skjuler sig i rygmarven, der opstår lejlighedsvis for at producere Smertefulde blærer og kløende sår, der ofte er forbundet med genital herpes. Vitaminer kan reducere hyppigheden eller sværhedsgraden af ​​disse udbrud, men du bør tale med din læge, før du bruger dem. Derudover kan ingen behandling – herunder receptpligtige lægemidler – fuldstændigt udrydde HSV 2 i rygsmerter, så forvent periodiske gentagelser uanset hvilken behandling du vælger.

E-vitamin

C-vitamin, også kendt som ascorbinsyre, er et vandopløseligt vitamin, der forekommer naturligt i fødevarer som citrusfrugter, jordbær, tomater, broccoli, paprika og kartofler. I sin 2007-bog hævder naturopathic doctor Tori Hudson, “Women’s Encyclopedia of Natural Medicine”, at C-vitamin også virker som en behandling for herpes. Ifølge Hudson inaktiverer herpes HSV 2 i reagensglas og menneskekroppen. Hudson anbefaler 600 mg til mund tre gange om dagen i tre dage, begyndende ved første tegn på symptomer. Hudson foreslår også at bruge C-vitamin topically. For at gøre dette siger Hudson at holde en bomuldspude gennemblødt i en C-vitaminopløsning til sår tre gange i ca. to minutter hver eneste første dag. Patienter, der gør dette, oplever typisk mindre ubehag på efterfølgende dage samt hurtigere helbredelse generelt.

Vitamin A

E-vitamin, også kendt som tocopherol, er et fedtopløseligt vitamin, der forekommer naturligt i fødevarer som hvedekim, majs, nødder, frø, oliven og vegetabilske olier fremstillet af disse fødevarer. Holistisk medicin specialist Alan R. Gaby siger, at når den påføres overfladen af ​​huden ramt af herpes læsioner, det reducerer ubehag og fremmer heling. E-vitamin hæmmer direkte væksten af ​​HSV 2 inden for nerveenderne, ifølge Gaby. E-vitamin giver andre fordele, fremme helbredelse ved fugtgivende og beskytter den sarte hud over sårene. Gaby anbefaler at anvende et tyndt lag på alle sår tre gange om dagen. For at forhindre herpes sår i at blive sekundært inficeret af bakterier på dine hænder, brug en vatpind eller vask dine hænder, før du anvender vitamin E. For at forhindre, at E-vitamin smider igennem og farvningstøjet, skal du bære løstsiddende bomuldsunderbukser, indtil dine sår heler .

Vitamin A, også kendt som retinol, er et fedtopløseligt vitamin, der forekommer naturligt i fødevarer som æg, kød, mælk og fisk, herunder torsk og hellefisk. I marts 1988-udgaven af ​​”Archives of Dermatology” rapporterede den australske dermatolog Mark H. Kanzler, at isotretinoin, en receptformular af vitamin A, der anvendes til behandling af acne, producerede tilfældige fordele ved hyppigheden og sværhedsgraden af ​​herpesudbrud. Kanzler bekræfter, at vitamin A i testrør hæmmede væksten af ​​HSV 1 og HSV 2 inden for inficerede nerveceller. Imidlertid er betydningen af ​​dette fund for mennesker, der ikke tager isotretinoin for acne, usikker. Vitamin A i oral og topisk form kan fremkalde toksicitet. MedlinePlus siger symptomer omfatter hovedpine, sløret syn, knoglesmerter, leverskade og fødselsdefekter. Som følge heraf siger MedlinePlus, at du skal tale med din læge, inden du tager et tilskud, der indeholder vitamin A.