Vitamin B-17 & dets farer

Manglende Federal Oversight

Ofte omtalt som laetril, anses vitamin B17 af mange alternative medicinentusiaster at være en effektiv kræftfighter. Mange støtter tanken om, at vitamin B17 sammen med en kræftvenlig kost (rig på rå og fuldfoder) kan dræbe kræftceller, mens du forstærker din krops immunsystem for at forhindre fremtidig kræft i at forekomme. Brug af dette vitamin er ikke uden dets farer og naysayers, og det er klogt at være opmærksom på potentielle farer, før du bruger B17.

Cyanidforgiftning

Almindeligvis fundet i abrikosfrø eller solgt som en tablet, er B17 ikke reguleret af FDA og kan ikke fremstilles eller sælges i USA. Det eneste sted at bestille B17 er fra udenlandske apoteker eller websteder, som ikke altid er underlagt strenge føderale retningslinjer med Hensigten med emballage, fremstilling eller dosering. Faktisk anfører en artikel fra National Cancer Institute, at laetrilforbindelser fra Mexico har vist sig at indeholde bakterier og andre stoffer, der blev mærket forkert.

Farlige bivirkninger

Franske kemikere identificerede først laetril i 1830, ifølge artiklen “Laetrile: Er det virkelig Pits?” Af sygeplejerske Debra Wood, ifølge DoctorsofUSC.com. Disse samme kemikere konstaterede, at når de brydes ned, producerer det giftcyanidet. En undersøgelse foretaget i slutningen af ​​1970’erne af National Cancer Institute fandt, at to ud af seks patienter, der tog laetril, døde af cyanidforgiftning.

Bivirkninger på laetril svarer til dem, der opstår med cyanidforgiftning, og kan føre til helbredskomplikationer og endog død. Ifølge National Cancer Institute er de negative bivirkninger af B17-vitamin kvalme, opkastning, sværhedsbesvær, feber og forvirring.