Virkningerne af rynker på huden

Sænker selvværd

Rynker er en del af aldring. Men når du udsætter dig for for meget sol, skal du bruge solbriller og ligeglad din hud korrekt, du kan øge disse effekter. Faktisk, ifølge University of Maryland Medical Center, kan selv en lille mængde ultraviolet lys få huden til at rynke.

For tidlig aldring

Rynkning af huden kan få dig til at se ældre ud og føle dig dårlig om dig selv. Denne skade på dit selvværd kan gøre dig i stand til at undgå sociale situationer eller familiebegivenheder. Du kan heller ikke gå på job, som du vil have, fordi du er utilfreds med, hvordan du ser og er bange for, hvad andre vil tænke på dig. Dette kan være en grund til, at plastikkirurgi er så populær blandt aldrende kvinder.

Negative ansigtsudtryk

Hvis du udsætter din hud for UV-lys som solbriller eller sollys, kan du øge din huds aldring. Faktisk siger UMMC, at disse virkninger normalt er opstået, når du når 20. Ifølge UMMC beskadiger sollyset kollagenfibrene i din hud, og det medfører, at strukturen i din hud ændres. Desuden opstår denne skade på kollagenfibre en negativ kædereaktion af huden. UMMC siger, at når et kollagen er beskadiget, fremstilles et enzym kaldet metalloproteinase, hvilket kan forårsage endnu mere skade på huden. Også, når huden er beskadiget, kan det medføre en forøgelse af oxidationen, hvilket også kan øge rynkerne. Din hud kan blive alvorligt beskadiget. Virkningerne af rygning og ikke korrekt pleje din hud kan øge dette udseende af for tidlig aldring. For tidlig ældning kan påvirke dig til enhver tid, hvis du ikke har plejet din hud.

Ifølge hudplejere er det hver gang en ansigtsmuskulatur bruges, det får en rille at udvikle under dine hudlag. Dette får din hud til at tabe elasticitet. Faktisk rapporterer hudplejere, at hvis du udfører øvelser, der hjælper med at holde dig selv ung, øger dette dybden af ​​rynkerne på dit ansigt. Disse virkninger kan få dig til at have udtryk på dit ansigt, som du ikke engang har indset du har. Nogle mennesker, der lider af aldrende hud på ansigtet, kan have et trist udseende, andre har et vredt udseende. Hvis disse ser ud til at forstyrre dig, kan du se en plastikkirurg eller dermatolog.