Vægttab planer for universitetsstuderende

Oversigt

Det er ofte svært for universitetsstuderende at spise sundt med sådanne travle tidsplaner og begrænsede ressourcer. Det er dog muligt at komme ned til en sund vægt – eller vedligeholde en – mens du går på college, og i mange tilfælde tager det ikke nogen drastiske ændringer i din nuværende kost. En lille ændring i de typer fødevarer og antallet af forbrugte kalorier er alt, hvad der kræves for at tabe sig.

Junk-Free Plan

College liv gør det nogle gange svært at spise sundt. Mange studerende lever af makaroni og ost, Ramen nudler og andre boks bekvemmelighed fødevarer. For universitetsstuderende søger at tabe sig, er disse ikke de typer fødevarer, der skal få jobbet gjort. At holde sig til et vægttab plan, der begrænser eller i det mindste reducerer mængden af ​​junkfood du forbruger hver dag, vil have en stort set positiv effekt på dine vægttabsresultater. For eksempel kan man skære ca. 2 tomme kalorieindhold fra din kost, eller det svarer til at tabe 1 kilo kropsfedt pr. Uge, ved at skære på din to-dages 20-ugers sodavand. Fokus i stedet på friske eller frosne grøntsager, masser af frugt, fuldkornsfødevarer, lavt sukkerholdige korn og drikkevarer, magert kød, æg og salater – jo friskere jo bedre. Begræns også alkoholforbruget, når du prøver at tabe sig, fordi en enkelt øl kan have 100 eller flere kalorier, der har ringe næringsværdi. Med andre ord gør mange af disse kalorier ikke andet end at blive opbevaret som fedt i din krop.

vegetarisme

Mange kollegiumsaldrende mennesker vender sig mod vegetarisme som en måde at leve et sundt liv på. For college studerende forsøger at tabe sig, bliver en vegetarisk en sund måde at gå. I 2009 støttede den amerikanske dietiske sammenslutning vegetarisme som en sund og nærende måde for folk i alle aldre at leve så længe det er gjort den rigtige vej. For at få nok af de vitaminer og næringsstoffer, der almindeligvis mangler i en vegetarisk kost – som omfatter jern, calcium, jod, omega-3 fedtsyrer, vitaminer D og B-12, zink og protein – spis masser af grønne grøntsager og Grøntsager, vitamin beriget korn og sojamelk, en bred vifte af frugter, omega-3-berigede fødevarer, nødder, bælgfrugter, hvedekim, tofu og sojaprodukter. En vegetarisk livsstil virker godt for folk, der forsøger at tabe sig, fordi det primært består af ernæringsmæssigt tætte fødevarer, der har lavt kalorieindhold. Kontakt din læge eller ernæringsekspert inden du starter en vegetarisk kost.

Kostvejledning til amerikanerne

Som en af ​​de fremmeste tilhængere af kampen mod fedme, udsender amerikanske ministerium for landbrug sin rapport om emnet sund kost hvert femte år, kaldet diætretningslinjerne for amerikanerne. Denne omfattende undersøgelse om, hvordan man spiser sund og opretholder en ideel legemsvægt for din alder fokuserer på forbruget af en plantebaseret kost sammen med magert kød og fisk i små mængder. USDA råder dig til at spise en kost bestående af grøntsager, frugter, fuldkorn, fedtfattig mejeri og små mængder magert kød, fedt og slik. Disse fødevarer er rige på vitaminer og næringsstoffer, som en universitetsstuderende skal udføre sit bedste hver dag, og de er også relativt lave i kalorier for dem, der søger at nå en sund vægt. USDA giver dig mulighed for at personliggøre en kost og vægttab plan på sit MyPyramid hjemmeside, som også giver råd om, hvordan man kan tabe den sunde måde.