Vægttab måltid erstatning kosttilskud til diabetikere

Oversigt

Forhøjet blodsukker hos personer med diabetes kan føre til alvorlige komplikationer, herunder nyresygdom, nerveskade og blindhed. Miste vægt kan forbedre blodsukkeret og reducere risikoen for komplikationer betydeligt, ifølge American Diabetes Association. Meal erstatning kosttilskud har vist sig at være et effektivt middel til at fremme vægttab hos mennesker med diabetes. Rådfør dig med din læge, hvis du overvejer et måltid erstatningsprogram for vægttab.

Glucerna

Glucerna er et supplement til kosttilskud specielt designet til personer med diabetes af beslutningstagere af Sikre produkter. Dens særlige blanding af kulhydrater tager din krop længere til at fordøje, hvilket giver en langsommere udløsning af sukker i blodbanen. Glucerna findes i de fleste detailbutikker og apoteker. Det kommer i en række smagsoplevelser, herunder vanilje, chokolade og smør pecan, og hver 8 ounce servering indeholder 200 kalorier, 10 gram protein og 5 gram kostfibre. Som et vægttabtilskud kan Glucerna erstatte en til to måltider om dagen. Glucerna tilbyder også måltid udskiftning snack barer ud over shakes. Hver bar indeholder 150 kalorier, 6 gram protein og 1 gram kostfibre.

Boost Glucose Control

Boost Glucose Control er et andet eksempel på et måltid erstatning supplement for mennesker med diabetes. Ifølge hjemmesiden har diabetikere, der bruger boost som et måltidstilsætnings supplement, bedre blodsukkerkontrol. Hver 8 ounce servering af Boost Glucose Control indeholder 190 kalorier, 16 gram protein og 3 gram kostfibre og opfylder også 25 procent af de fleste af dine daglige vitamin- og mineralbehov. Drik en til to Boost Glucose Control shakes i stedet for en til to måltider om dagen for vægttab. Boost Glucose Control kan også findes på de fleste supermarkeder og apoteker.

Nutren Glytrol

Nutren Glytrol er et diabetisk måltid erstatning supplement lavet af Nestle Nutrition. Det er højere i kalorier end Glucerna og Boost Glucose Control, men vil stadig producere et vægttab, når det bruges som et måltid erstatning supplement. Hver beholder af Nutren Glytrol indeholder 250 kalorier, 11 gram protein og 3 gram kostfibre. Dens unikke blanding af kulhydrater giver mulighed for forbedret blodsukker kontrol, ifølge Nestle Nutrition hjemmeside. Hver servering indeholder også 2,5 gram opløselige fibre. Opløselig fiber hjælper med at sænke blodkolesterolniveauet. Ved vægttab skal du drikke en til to beholdere af Nutren Glytrol i stedet for et almindeligt måltid. Nutren Glytrol kan ikke findes i detailbutikker, men kan bestilles via Nestle Nutrition hjemmeside eller via en lokal distributør.

Medifast Shake

Medifast er et meget lavt kalorieindhold væske vægttab program, der har vist sig at bidrage til at fremme vægttab hos mennesker med diabetes. På Medifast programmet drikker du fem Medifast shakes om dagen og spiser et måltid bestående af et magert protein og en nonstarchy grøntsag. Hver shake indeholder 90 kalorier og 11 gram protein. Fordi det er sådan en kalorieindhold, bør du konsultere din læge, inden du starter programmet.