Vægtbænk og squat burplaner

Oversigt

Alvorlige vægtløftere, uanset om bodybuilders, powerlifters eller sportsudøvere som fodboldspillere og krigere, ved, at to af de mest kritiske stykker udstyr i ethvert træningscenter er vægtbænken og kraftburet eller en squatbur. Med populariteten af ​​CrossFit “box” gym konceptet er populariteten af ​​hjemmelavet udstyr skyrocketed. For den seriøse styrke atlet eller “CrossFitter”, der er interesseret i hjemmelavet udstyr, er der flere sæt af planer til rådighed online for at opbygge disse to kritiske stykker udstyr.

CraftsmanSpace Plan

Hjemmeside værksted site CraftsmanSpace.com tilbyder to sæt planer til vægtbænke, en med aftagelige stolper, der gør det muligt at bruge det til skralde og håndvægteøvelser såvel som i et squatbur. Kræver et solidt fundament i svejsning og metalfabrikation færdigheder, disse planer er nyttige for enhver hjemme atlet med grundlæggende svejsning udstyr, en kilde til metalprodukter og viden til at bruge dem sikkert. I sig selv CraftsmanSpace.com planen for den flade bænk , Der er tilgængelig som en gratis PDF-download, passer til det meste af, hvad en styrke atlet eller CrossFitter har brug for, til bænkpressning, hak og overheadpresser. På mange måder fylder de aftagelige stolper rollen som et squatbur, med et meget mindre “fodaftryk”.

CraftsmanSpace Plan Two

Det andet sæt af planer fra CraftsmanSpace.com inkluderer en flad bænk med integrerede opretstående understøtninger. Ligesom det første sæt af planer, er det tilgængeligt gratis i PDF-format. Fordelene ved de vedhæftede stolper er øget understøttelse og balance, når man re-racking tunge barbells under bænkpresser og andre øvelser. Indstilling af en 300-lb. Barbell på en rack overhead, kun for at få stængerne falder, og barbellkrasen ind i brystet er generelt anerkendt som en ulempe for aftagelige stolper. En yderligere fordel ved denne plan er inddragelse af planer for at bygge din egen barbell og plader. Med denne plan kan en idrætsudøver, der kender sin vej rundt om et værksted, faktisk konstruere et helt hjem gym for omkostningerne ved materialer.

Joe Skopec Squat Cage

Mens planer for hjemmebagte power racks er knappe online, har British Powerlifter og CrossFit atlet Joe Skopec de planer, der anvendes af en anden britisk styrke atlet, John Owens. Owens ‘plan benyttede bygherres stilladser som den, der blev brugt af murer og tagmagere. Ved brug af stilladser, rørkoblinger og ekstra rør kan du bygge dit strømboks for at passe til de dimensioner, du har brug for, ved hjælp af Owens Plan, der er udvalgt af Joe Skopec.