Vægt vest træning

Ved at tilføje ekstra vægt til kroppen, giver vægtede veste sig til en række træningsprogrammer. Til muskelbyggende kropsvægt øvelser skaber vægtede veste en udfordrende modstand. Denne modstand og vægt øger også udfordringen ved nogle kardiovaskulære øvelser, såsom løb, hjælper tone muskler og får hjertet til at pumpe. Vægt veste er bedst til mellemliggende øvelser; sørg for at du er komfortabel med at udføre øvelsen med din egen kropsvægt, inden du strapper på en vest.

Vægtede vestklipper fokuserer intensivt på maven, gluten og – mest fremtrædende – benmusklerne, herunder kalve, skind og lår. Stående med ryggen lige og dine fødder skulderbredde fra hinanden, placer din krop i en 20 grader rotation, idet dine hofter og knæ er lidt bøjede. Sæt dine hænder bag hovedet og bøj knæene for at sænke overkroppen. Squat så lavt som du kan, stræber efter en 90-graders bøjning i dine knæ; hvis du ikke kan opnå dette, squat indtil du er komfortabel og gradvist arbejde din vej lavere hver gang du træner. Hold ryggen lige gennem øvelsen. Hold din hule stilling for en tælling, hæv til startpositionen og gentag.

Mellemliggende og erfarne løbere kan prøve at køre med en vest, der vejer omkring 10 procent af deres samlede kropsvægt. Dette tilskynder benmusklene til at arbejde hårdere under løber, jogs og endda gåture. Selvom vægtvesten løber, kan musklerne i første omgang belastes, kan vekslende vægtede og ikke-vægtede kørsler forbedre udholdenhed, styrke, hastighed og laktatgrænse. Brug ikke vestet hver gang du løber, da kroppen til sidst vil tilpasse sig vægten og rent faktisk sænke din gennemsnitlige hastighed. Mellem- og kortdistanceløbere finder de fleste fordele fra vægtede veste. For at indarbejde vest i din løbende træning, skal du begynde med at bære den rundt i huset og under gåture og gradvist inkorporere det i din træningsrutine.

Pushups med en vægtet vest tjener som en styrke- og muskelopbygningsøvelse til arme, bryst og skuldre. Ligge tilbøjelig til gulvet, mave ned og læg dine hænder skulderbredde fra hinanden med dine palmer fladt og fingrene vendt fremad. Støtte din overkrop, hæve den væk fra jorden, så dine arme danner en 90 graders vinkel i dine albuer. Hold dine fødder sammen og hold dine ben oprejst fra jorden og støtte dem med dine tæer. Med en langsom og kontrolleret bevægelse sænkes din krop, indtil brystdelen af ​​din vest rammer gulvet. Løft din krop til startpositionen og gentag.

Oversigt

Squats

Løb

Armbøjninger