Typer benbeslag

Postoperative seler

Der er mange typer benbøjler. Den nødvendige type afhænger af, om den skal bruges af en person, der har gennemgået en operation, eller hvis der er en handicap involveret, der vanskeliggør at gå. Bøjler er designet til at understøtte benets muskler og ledbånd for at tillade friere gang og mere styrke til at udføre den faktiske gang. Støttebøjler kan være hårde eller bløde afhængigt af personens behov. Da smerter er forbundet med kirurgiske reparationer, tilføjer også et handicap, skal brystet understøtte benet på en sådan måde, at det vil mindske mængden af ​​smerte og øge evnen til at gå.

Knæbøjler

Postoperative knæbøjler bæres straks efter at en person forlader operationen. Denne bøjle beskytter benet fra enhver unødvendig strækning eller trækker og beskytter benet i sin helingsproces. Denne type brace kan immobilisere det berørte område, men kan også justeres, da heling finder sted for at muliggøre mere bevægelse.

Ankelbøjler

Knæbøjler bæres under regelmæssige daglige aktiviteter og ordineres af din læge. Disse bøjler bæres for at beskytte knæet mod skade under løb og andre sportsaktiviteter. De er ordineret til patienter, der lider af slidgigt og kan være lavet af plast, metal eller elastisk materiale, nogle gange kæmper disse materialer. Da det kan tage tid at vænne sig til knæbøjlen, kan du opleve smerte eller hudirritation under akklimation.

Wraps

Faste ankelstænger, fuldbenet bageste bladfjederbøjler, korte benfaste bøjler, dorsiflexion hjælper korte benbøjler og energi returbøjler alle er understøttende bøjning brugt til foddråbe. Foddråber, som er en svag eller lunken fod, opstår, når disse problemer er til stede: motoriske neuronforstyrrelser som polio og også neurodegenerative sygdomme i hjernen, der forårsager problemer relateret til muskelbrug, såsom slagtilfælde, cerebral parese og multipel sklerose.

Shin Brace Wraps

Koldt kompressionsindpakning hjælper med at reducere betændelse i knæleddet samt støtte knæets ledbånd. Selvom det ikke er teknisk bøjler, kan wraps bruges til at reducere betændelsen og dermed styrke knæet til brug. Du kan bruge wraps som Ace bandager til at give ekstra support, mens du går.

Shin brace kompression wrap bruges til medial og anterior tibia stress syndrom forårsaget af svækkelse af det omkringliggende væv af tibia ved daglige slid. Denne bløde bøjle hjælper med at stabilisere tibia og omgivende væv. Shin brace hjælpemidler til forebyggelse af stress og ekstra rive af blødt væv.