Typer af noodle golfbolde

Oversigt

Nudel er navnet på en golfboldlinje under Maxfli-mærket, opkaldt, fordi golfboldene er designet til at blive ramt længe og lige. Denne bane opnås ved en lav centrifugeringshastighed kombineret med en høj startvinkel. Talrige variationer af Noodle golfbold er tilgængelige, hver designet til at passe til mange forskellige typer golfspil.

Nudel lang og blød

En af originalerne på Noodle-linjen, Long og Soft har et blødt surlyn-cover med en solid kerne. Bolden er designet til den grundlæggende golfspiller, den der ønsker at ramme bolden lang, lige og blødt. The Long og Soft har en slicker, nonstick belægning for at reducere sidespind og gøre bolden blødere rundt om det grønne. Med 408 dimples på ydersiden hjælper Long og Soft også med at eliminere træk til en lang, lige skud fra tee.

Nudel ICE

Noodle ICE har et blødt surlyn-dæk som alle Noodle-bolde, men den ydre skal er klar, så bolden er lettere at fokusere på på tee og se, hvornår det er på flugt. Ud over det klare omslag kommer bolden i lime, citron, mandarin og hindbærfarver. Den lave kompressionskern giver afstand til dine billeder, mens den todelt konstruktion bidrager til den bløde følelse.

Noodle Rotini

Klart navngivet som den berømte pasta, er Rotini designet til at blive spillet ligesom nudlen – med lidt spin. Rotini har flere dimples (442 sammenlignet med 408) med en lavere kompressionskern end standarden Long and Soft, så Rotini vil køre med en bane, der er mere tilbøjelig til at få bedre spin. Mens mastering spin på bolden er op til den enkelte spiller, og du vil ofre en vis afstand over ICE og Long og Soft, giver den blødere følelse af bolden dig mere kontrol over bolden rundt om det grønne.

Nudel + Lady

Noodle + Lady er usædvanlig blød, designet specielt til kvindelige golfspillere med langsommere gynger. Live-Action Core komprimerer let, hvilket gør det til den perfekte bold for at tilføje afstand fra klubben til kvinder. Ballens aerodynamik er designet til at maksimere hængetid, hvilket også hjælper kvinder med at tilføje afstand til deres skud, især på jernskud, der sender bolden højt ind i luften. Noodle + Lady kommer også med et glidende dæk, som ikke kun er æstetisk tiltalende, men også lettere at finde i groft.

Tour LTD er en af ​​de dyrere typer Noodle golfbolde, der er designet til mere avancerede, konkurrencedygtige spillere, der ønsker mere nøjagtighed og en bedre følelse. Bolden er vægtet mod omkredsen i stedet for kernen, som udover det aerodynamiske dimple mønster på andre Noodle bolde gør bolden mere spil. Som den lange og bløde, har Tour LTD også den bløde kompressionskerne og nonstick-eksteriøret til en blødere følelse omkring grønt med mindre spin.

Noodle Tour LTD