Tylenol 3 ingredienser

Oversigt

Tylenol 3 består af to analgetiske eller smertestillende stoffer: acetaminophen og codein. Inaktive ingredienser fuldender sammensætningen af ​​denne medicin. Formlen er 300 mg acetaminophen og 30 mg codein ifølge RxList. Acetaminophen og codein kombineres for at opnå en mere effektiv smertelindringsbehandling. Den anbefalede voksendosis er en til to tabletter, der tages oralt hver fjerde til seks timer efter behov.

Acetaminophen

Acetaminophen er et analgetisk og antipyretisk lægemiddel uden antiinflammatoriske egenskaber. (Det er ikke effektivt at reducere inflammation.) Ifølge Free Dictionary er det anbefalet som et smertestillende lægemiddel til lindring af mild til moderat smerte og som et antipyretisk lægemiddel til behandling af feber.

kodein

Codein er et narkotisk stof, der er afledt af opium. Det anbefales som et smertestillende lægemiddel til lindring af mild til moderat smerte og som en antitussiv behandling, der styrer ikke-produktiv hosting.

inaktive ingredienser

Inaktive ingredienser i Tylenol 3 er pulveriseret cellulose, magnesiumstearat, natriummetabisulfit, prægelatiniseret stivelse og modificeret stivelse. Pulveriseret cellulose og magnesiumstearat er fyldstoffer, der tilsættes for at øge tabletvolumenet. Den ekstra bulk er kun tilføjet til hjælp i fremstillingsprocessen og gør et produkt, der er let at håndtere. Natriummetabisulfit er et konserveringsmiddel. Pregelatiniseret stivelse og modificeret stivelse er fortykkelsesmidler, der anvendes til at stabilisere produktet.