Tricks til rydning af sinusbelastning

Oversigt

Bihuler er åbne mellemrum eller lommer mellem knoglerne i dit overflade, der er designet til regelmæssigt at dræne op til en kvart mucus om dagen. Når de tilstoppes med slim, kan de skabe smerte under dine øjne over dine kindben og over dine øjne. Congested bihule kan føre til bihulebetændelse, en bihulebetændelse. Ofte begynder sinusbelastning som næsestop. Nogle lignende hjemmemekanismer kan lindre begge former for overbelastning. Rådfør dig altid med en læge inden du behandler en sinuskondition.

Zink Supplements

Zink kan hjælpe med at fjerne slim fra overbelastede bihule, ifølge Dr. Alexander C. Chester, M.D., klinisk professor i medicin ved Georgetown University Medical Center i Washington, D.C. Zinc er et mineral, som din krop kræver for at bekæmpe sygdom. Et zinktilskud på mellem 40 og 60 mg dagligt kan hjælpe med at krympe opsvulmede sinusmembraner og afværge infektion. For meget zink kan gøre dig sygere, så kontakt altid din sundhedspersonale før du lægger zink til din kost.

Varm, fugtig luft

Uanset om det kommer fra en dampende bruser, teltvaske eller en kop varm kyllingesuppe, kan fugtig luft aflaste tilstoppede bihulepassager og hjælpe med at dræne slim. Hvis dit hjem eller kontor er tørt, prøv en boblende hot pot eller en luftfugter for at afværge bihuleproblemer. Hvis du allerede lider af overbelastede bihule, skal du tilføje omkring seks dråber essentielle urteolier som eucalyptus, lavendel eller sandeltræ til en vask fyldt med varmt vand. Disse olier er almindeligt anvendt i aromaterapi for at lindre overbelastning. Læn hovedet ned for at indånde det duftende vand og dække dit hoved og vasken med et håndklæde. Indånding af dampende luft i 10 minutter kan medføre øjeblikkelig, midlertidig lindring. Kontakt din sundhedspersonale for at finde ud af, om et hjemstødemiddel kan være effektiv behandling af dine overbelastede bihuler.

Tilføj noget krydderi

Congested bihuler er bihuler, der er blokeret og kan ikke dræne slim. Trykket kan få dit ansigt til at smerte, og bakterierne kan føre til infektion. En måde at få slimet på er at lægge din næse på krydderier. Ligesom løg kan få dig til at græde og varme fødevarer forårsager, at din næse løber, så krydret mad kan udløse nasal og sinusdræning, der kan hjælpe med at fjerne trængsel. Hot red peppers, cayenne eller grønne jalapeno paprika kan provokere sinus dræning. Prøv en skefuld varm salsa eller en skål med varm, krydret chili. Spørg din læge, hvis krydrede fødevarer passer til din sinus tilstand.