Touch fodbold træning øvelser

Oversigt

Touch fodbold er en høj-paced og fysisk krævende sport spillet i hele USA. Touch fodbold tillader spændingen ved amerikansk fodbold, med en reduceret risiko for skade sammenlignet med sportens fulde kontakt version. Touch fodbold træning øvelser bør arbejde på de grundlæggende færdigheder i spillet som at passere, fange, forsvare og løbe med bolden. De grundlæggende færdigheder læres bedst i et sjovt og konkurrencedygtigt miljø.

The Star Drill

Denne touch fodbold træning øvelse arbejder på hastighed, fleksibilitet og en hurtig retningskifte. Marker en 5-yard boks ud ved hjælp af fire kegler, med en femte kegle placeret i midten. Din touch fodboldspiller starter på center kegle og løber for at røre alle fire hjørne kegler, sprint tilbage til center kegle hver gang. Lær din fodboldspiller for at holde et lavt tyngdepunkt og forkorte hans trin på tilgang for at muliggøre en hurtig ændring i retning. Tid spillerne, når de laver denne øvelse og sætter dem i løb mod hinanden for at gøre det konkurrencedygtigt. Hold scorer på rekord, og besøg boringen for at overvåge forbedringer foretaget af dine fodboldspillere i løbet af sæsonen.

Passerer skelet

Passing Skeleton touch fodbold træningsbor giver de offensive og defensive fodboldspillere mulighed for at arbejde på deres forbipasserende spil under spillignende forhold. Start øvelsen ved at have dine brede modtagere køre ruter ubestridt og quarterback kaste passerer til dem. Har de brede modtagere 10 til 20 gentagelser af hver rute og fanget et pas, der arbejder gennem alle ruter i holdets playbook. Fremskridt denne øvelse til den brede modtager, der kører en rute, mens den bliver dækket af en defensiv fodboldspiller. Boret virker op til en spillignende situation, hvor quarterback begynder hver gentagelse fra 25-yardlinjen. Fire brede modtagere kører pass mønstre, og fire defensive fodboldspillere spiller mand-til-mand dækning. Det offensive hold er tildelt et point for hver færdiggjort pas og 10 point for en touchdown. Defensiv holdet tildeles et point for hvert ufuldstændigt pas og 10 point for en aflytning.

Bloker for løberen

Denne touch fodbold træning øvelse lærer evnen til at blokere, en afgørende færdighed i touch fodbold, hvor forsvareren kun skal røre løberen for at få kredit for en tackle. Start øvelsen ved at have din fodboldspiller praksis blokering teknik. Fremskridt boreren til en løber og blokker overfor en forsvarer i en 10-yard boks. Løberen starter i den ene ende af kassen med blokkeren to værfter foran. Forsvareren starter på den modsatte endelinie. Den blokerende fodboldspiller skal blokere forsvareren og give løberen en klar vej til mållinjen.