Top ti rolige motionscykler

Oversigt

Træningscykler er bygget op omkring to grundlæggende design: oprejst og liggende. Stående cykler er placeret så du sidder oprejst på sædet, som du ville på en konventionel rullende cykel. På en liggestole er du i det væsentlige tilbagelænet, med dine fødder i gang foran dig. Mange cykler bruger støjende bælter til modstand. Heldigvis har bedre modeller magnetisk modstand, hvilket giver en rolig tur. Den brede vifte af tilgængelige cykler, fra højkvalitets fitness klub modeller til at forhandle prissat cykler, er sikker på at inkludere en, der passer til dine specifikke behov.

York C750

Ifølge Thetoptensite.com outscored York C750 cyklerne fire gange sin pris for at vinde sin plads øverst på listen. Som en opretstående cykel tager det mindre plads end en liggestol og giver 16 niveauer af ekstremt rolig magnetisk modstand. Du kan vælge mellem et af de 15 øvelsesprogrammer, mens du overvåger din puls på en af ​​de bedste LCD-konsoller på markedet. C750 har en ultra-behagelig gel sadel og justerbare håndtag.

Schwinn 230

Ifølge anmeldelser på Consumersearch.com giver denne cykel komfort og stabilitet til en rimelig pris. Schwinn 230 tilbyder 12 træningsprogrammer at vælge imellem og 16 niveauer af magnetisk modstand, hvilket sikrer en rolig tur. Understøttet af en 10 års garanti på rammen, med et år for mekaniske og elektriske problemer, seks måneder på slitage og 90 dage på arbejde.

Marcy PL-43211

Hvis du er på udkig efter en billig, ubesværet cykel, kan Marcy PL-43211 være det rigtige valg for dig. Consumersearch.com vurderer det som den bedste værdi, med to tredjedele af Walmart-kunder, der giver det en perfekt rating. PL-43211 har otte niveauer af modstand og en LCD-skærm, der viser tid, afstand, hastighed og kalorier, der er brændt. Det kræver imidlertid en montering, og har kun en to års garanti.

Ånd XBR25

Denne liggestole giver ydeevne og faciliteter op til fitnesscenter standarder. Hvis du er på udkig efter den bedst prissatte gymkvalitet cykel, siger Consumersearch.com ikke længere. Med 20 stille modstandsniveauer, en stol, der justerer vandret til 16 forskellige stillinger, otte forudprogrammerede træningsprogrammer og en Polar-pulsmåler, har denne cykel det hele. Cykelrammen og bremsen understøttes af en livstidsgaranti, fem år for dele og arbejde for et helt år.

Udover elektrisk drevne cykler er nogle selvdrevne. Life Fitness C3 er blandt de bedste motionscykler, ifølge Med-solver.com. Whisper-quiet præstation kombineres med en omfattende garanti: levetid for rammen, tre år for dele og et år for arbejde. Den har 20 modstandsniveauer med 10 indbyggede programmer, herunder 5 forskellige hjertefrekvensstyrede programmer. Luxuries som en læsestativ, tilbehørbakke og vandflaskeholder er også inkluderet.

Life Fitness C3 Basic oprejst

En anden toprangerede liggestole, Nautilus NR200 er holdbar, selvdrevet og ekstremt stille. Den indeholder en HD-LED-konsol med 4 forskellige vinduer og en række overvågningsmuligheder, et pulsovervågningssystem via touch sensorer eller trådløst telemetri bælte, seks indbyggede træningsprogrammer og en stor garanti pakke.

Nautilus NR2000 Recumbent

En lækker cykel til fysisk terapi, denne liggestole er centreret lav for nem adgang og har lyspedaler. Det giver 10 niveauer af lydløs, magnetisk modstand, otte træningsprogrammer og en LCD-konsol med en integreret CoolAire-fan. Det indeholder også et læserække, to vandflaskeholdere og en pulsmåler.

Med den stille magnetiske modstand, du har brug for, er denne cykel rimeligt prissat, med topniveau ydeevne. Med et Bio-Fit sæde og brede Bio-Fit pedaler kan du gå i afstand i komfort. Det har også 11 træningsprogrammer, herunder 3 hjertefrekvensstyrede programmer, håndgrebs hjertefølere, kølevifte og hjul til nem opbevaring.

En anden Schwinn-model, dette er en budgetpris model med en fremragende garanti for sit prisklasse. De 16 magnetiske modstandsniveauer sikrer en stille træning, mens det velpolstrede sæde og justerbare håndtag gør det til en behagelig tur. Det har også hjertefrekvensskærme og indbyggede træningsprogrammer.

Selvom det er billigt, tilbyder denne cykel et “Personligt trænerstudio”, som ifølge Med-solver.com er “en interaktiv funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse dine træningsprogrammer, holde øje med de udførte programmer og følge din kardiofremgang.” Magnetiske modstandsniveauer, otte træningsprogrammer, herunder et løbeprogram og en læserestativ gør denne cykel til en god handel.

Nordic Track SL710 Recumbent

Schwinn 213 Liggestole

Schwinn 112 oprejst

Proform GL105 Oprejst