Top ti multivitaminer til kvinder

Oversigt

Mange kvinder bruger multivitaminer som en forsikringspolitik – det vil sige at de tager et all-in-one supplement hver dag for at dække eventuelle mangler i deres daglige kost. Det er en enkel og bekvem måde at sikre, at du får næringsstoffer, du har brug for. Kvinder har særlige ernæringsmæssige krav: Deres multivitaminer skal have tilstrækkelig folsyre, calcium, jern, D-vitamin og magnesium.

One-A-Day Women’s

Både “Women’s Health” magazine og ConsumerLab.com plukket One-A-Day Women’s som deres top multivitamin. Det har ekstra calcium, D-vitamin, jern og folsyre og lige nok vitamin A, som har været forbundet med fødselsdefekter i højere end anbefalede mængder.

Centrum Ultra Kvinder

ConsumerLab gav også Centrum sit godkendelsesmærke for kvalitet, ligesom Consumer Reports. Den indeholder 100% af det anbefalede daglige tillæg (RDA) for folsyre og jern, og har sammenlignelige mængder calcium og magnesium til One-A-Day. Centrum har lidt lavere niveauer af D-vitamin end One-A-Day, men giver stadig to gange RDA.

GNC Kvinder Ultra Mega

GNC Women’s Ultra Mega er et billigt alternativ til de almindelige mærker. Det bærer lidt mindre D-vitamin, men stadig mere end RDA. Det er sammenligneligt i niveauer af jern, calcium og folsyre – og har en højere dosis magnesium end sine konkurrenter.

Metabolisk vedligeholdelse FemOne

Metabolisk vedligeholdelse er FemOne formel er især rig på jern og folsyre. Det mangler imidlertid calcium og magnesium, hvilket betyder at du måske vil tage disse kosttilskud særskilt, hvis FemOne er dit multivitamin valg.

Viactiv tilbyder sit en-dag-multivitamin som en mælkechokolade-flavored blød tygge. Tyggen mangler en fuld daglig dosis calcium, men giver folinsyre og D-vitamin. Den tyggesyge form og smag gør dette vitamin særligt nemt at tage.

Vitabase’s kvinders daglige kapsel tilbyder et komplet supplement af D-vitamin, jern, magnesium og folsyre. Det indeholder også urter dong quai og sort cohosh, til menstruation, plus ekstrakt af tranebær og Uva ursi bær for at understøtte blære og nyre sundhed.

Moder Naturens multivitamin tilbyder en fuld daglig dosis af D-vitamin, folsyre og jern. Det er også vegetarisk og billigt i forhold til konkurrencen.

Den lige-for-kvinder tilbud fra det bredt tilgængelige Nature Made mærke giver optimale doser af vitamin D og folinsyre, plus calcium og jern.

Denne multivitaminer en gang om dagen indeholder forbedrede doser af vitamin D og folsyre og bruger en brugerdefineret “kvindelig nærende blanding” af urter, herunder dong quai og spirulina, og det indeholder også probiotika til støtte for fordøjelsen.

Den prisbillige caplet fra Puritans Pride giver generøse doser af vitamin D, folsyre og jern – og er gluten-, gær- og lactosefri.

Viactiv Multivitamin Chews

Vitabase Active Women’s Multi

Moder Nature Women’s Basic Multi

Nature Made Multi For Her

Rainbow Light Bare Once Natural Women’s One

Puritans Pride Woman’s One Daily