Top-rated udendørs solstråle lys

Solar Candle Pathmarkers

Udendørs solstråle lys indeholder små fotovoltaiske celler. I løbet af dagen absorberer cellerne solens lys og konverterer det til energi. Genopladelige batterier monteret inde i lysene gemmer denne energi og giver den til senere brug om natten. Lysdiode, eller LED-pærer — som sidste 10 gange længere end glødelamper — tilbyder belysning og kræver meget lidt effekt. Solstrålelys er ofte indlejret i jorden på hver side af en mørk sti, eller de kan hænges fra en stang til at lette en gangbro. Solstrålelys behøver ikke ledninger, så de nemt kan flyttes.

Firefly Calla Lilly Glas Solar Garden Light Package

Soldrevne LED’er indeholdt i frostglas-votiver flimrer for at efterligne naturligt stearinlys. Solstikmarkørerne, der blev retailed af Gaiam, blev designet til at fungere som let at installere haveposter. Drives af en miniature solcelle via et genopladeligt AA-batteri – inkluderet – solstrålebanemarkørerne kræver ingen ledninger og har en automatisk føler, der giver pålidelig belysning uden brug af en on-off-switch.

Executive rustfrit stål solstråle lys

Hvis du leder efter noget lidt mere avanceret til haven eller baghaven, skal du overveje Snappdragons Firefly Calla Lilly. Pakken indeholder en håndblæst dekorative glasplade, solpanel, rustfrit stålindhold og AA genopladelige batterier, og tager mindre end fem minutter at samle. De selvstændige genopladelige batterier samler strøm fra solen om dagen for at gløde i op til otte timer om natten. Der er ingen ledninger, ingen installation er nødvendig, og lyset lukker automatisk ved daggry.

Denne 24-tommer rustfrit stål solstråle lys er tilgængelig på Home Depot. Det vil ikke ruste og skinne i op til otte timer efter at være fuldt opladet. Det kræver ingen stikpropper, ingen afsætningsmuligheder og ingen ledninger og kan nemt køres ind i jorden ved hjælp af dens jordspids – som er inkluderet. Den interne fotocelleføler tændes automatisk, når natten falder.