Top 10 hudplejeprodukter til mænd

Exfoliating Scrub

Selvom apoteker og stormagasiner er fyldt med hudplejeprodukter designet til kvinder, kan kyndig hudpleje også spille en vigtig rolle i mænds selvomsorgsregime. Uanset om du beskæftiger dig med acne, bemærker de første tegn på at blive ældre eller bare ønsker at se dit bedste ud for en vigtig dato eller et møde, bliver du bekendt med de bedste hudplejeprodukter til mænd, kan du forbedre dit udseende.

Fugtighedscreme

En to gange om ugen eksfolierende skrubber renser dine porer ud for at forhindre acne og genopfrisker det øverste lag af huden for at holde dig ung. Lara Spencer, en makeup- og hudplejeekspert, anbefaler Anthony Logistics Facial Scrub som en god mulighed for mænd på “Good Morning America.”

Barberingsolie

Selvom du kan komme væk med en hårdere rensemiddel i dine teenagere og 20’ere, når de fleste mænd har tendens til at have olieagtig hud, anbefaler “Details” magazine at skifte til en fugtighedscreme i 30’erne, i tiåret, hvor “Detaljer” siger, at de fleste mænds hud har tendens til at udtørre.

Barbering balm

Forbered dit ansigt med barberolie før din barbering reducerer friktionen på din hud og reducerer sandsynligheden for, at du ender med barbering eller indgroede hår, siger dermatolog Nicholas Perricone i “GQ” magasinet. “GQ” anbefaler Ren Tamanu High Glide Shaving Oil som en god mulighed. Gnid lidt på inden du anvender din barberkrem.

Solcreme

Beskyt din hud ved altid at følge din barbering med en blid, alkoholfri barberingsbalsam. Spencer foreslår Eve After-shave Cream, der kombinerer fugtgivende shea smør med beroligende agurk.

De fine linjer og misfarvning, som de fleste mennesker forbinder med aldring, skyldes i høj grad solskader, siger Bradford Katchen, en dermatolog fra New York City, i “Details” magazine. Hvis du bærer en bredspektret solcreme hver dag, kan du forhindre de mest synlige tegn på aldring.

Acne Spot behandling

Guys får breakouts gøre, så når du gør, anbefaler “GQ” at blive forberedt med en salicylsyre lotion, der hurtigt vil berolige rødme og betændelse. “GQ” anbefaler Anthony Logistics Spot Therapy som en god mulighed.

fugtighedscreme

Mænd har også brug for fugtighedscreme for at holde deres hud sund og hydreret, men de fleste fugtighedscreme til kvinder er for intense for fyre ‘naturligt olierige hud, forklarer Spencer. Hun anbefaler en let fugtighedscreme, som DDF Moisturizing Dew.

Guys er tilbøjelige til mørke cirkler under øjnene, især når de trækker sent om aftenen på kontoret eller på partikredsen. En øjencreme med koffein øger omløb for at fremskynde mørke cirkler, så du ser godt ud, selvom du ikke er, ifølge “Detaljer”.

Hvis du barberer, er barberkrem en væsentlig del af processen. “GQ” anbefaler, at du vælger en blid, let skummende creme, der ikke indeholder tunge dufte, der kan irritere din hud. Baxter Super Close Shave Formula er en af ​​GQs favoritter.

Selvom nogle fyre måske ikke er helt komfortable med ideen om hjemlig ansigtsbehandling, vil anvendelsen af ​​en ugentlig hydratiserende maske hjælpe med at klumpe op i rynker og skælende hud for at få dig til at se yngre ud, ifølge “Details” magazine. “Detaljer” anbefaler at vælge en maske, der indeholder glycerin, hyluronsyre eller sojaprotein for maksimal fugtighedsevne.

Øjencreme

Barberskum

Hydrerende Mask