Tmj øvelser til kæbe popping

Postural justering

Temporomandibulær leddforstyrrelse indebærer smerte og stivhed i leddet, hvor kæbebenet møder kraniet. Et af de almindelige symptomer er en popping eller klikfølelse, når du åbner eller lukker kæben. I nogle tilfælde er TMJ lidelse forårsaget af skade, men stress og kæftabnormaliteter og dårlig kropsholdning kan bidrage til tilstanden. Nogle læger kan anbefale kirurgi og ortodonti for at rette op på problemet, men National Institute of Dental and Craniofacial Research anbefaler blid stretching og afslappende øvelser for at øge kæbebevægelsen.

Nakke strækninger

Dårlig kropsholdning, som f.eks. At holde hovedet fremad, kan også bidrage til TMJ-lidelse, ifølge Nicholas Institute of Sports Medicine og Athletic Trauma, eller NISMAT. Øvelser, der trækker hovedet tilbage til en neutral position og trækker skuldrene i deres naturlige position, kan lette stivheden og popping af TMJ. For at justere din arbejdsstilling skal du stå med ryggen og skulderbladene mod væggen. Tag dine skulderklinger sammen for at trække dine skuldre op og ned. Skub hagen og skift hovedet til hovedet på hovedet rører væggen. Hold denne position i op til 30 sekunder og slip. Gentag fem gange.

Kæbe strækninger

NISMAT citerer whiplash skade som en mulig årsag til TMJ. Tæthed i kæben kan også forårsage stramme muskler i halsen, ifølge Sandy Fritz, forfatter til “Mosby’s Massage Therapy Review.” Sid dig komfortabelt med dine skuldre og hoved i neutral stilling. Vip dit hoved fremad og tryk forsigtigt hånden mod bagsiden af ​​dit hoved for at øge stretchen. Hold i op til 30 sekunder og vend tilbage til neutral position. Se op og udvide din hage mod loftet, samtidig med at hovedet falder baglæns. Hold i op til 30 sekunder og slip. Tilt hovedet til højre og tryk forsigtigt mod venstre for at øge strækningen. Hold i 30 sekunder og gentag samme bevægelse til højre. Cirkle dit hoved med uret fire gange, og hold hovedet fra at falde tilbage forbi dine skuldre og drej derefter mod uret.

Kække strækninger falder i to kategorier: den maksimale åbning og laterale strækninger. Begge sæt strækninger frigør stramme kæbe muskler og hjælpe omskole kæben til sin naturlige position. Sid dig komfortabelt og åben din mund så bredt som det er behageligt. Tryk let på din hånd eller knytnæve mod forsiden af ​​din kæbe for at øge stretchen. Hold i op til 30 sekunder, og hvis du føler smerte, stop. Skub din kæbe til venstre og tryk forsigtigt mod højre side af din kæbe med din hånd eller knytnæve. Hold i op til 30 sekunder, og hvis du føler smerte, stop. Skub din kæbe til venstre, tryk og hold nede i 30 sekunder og slip. Gentag hver øvelse fire gange.