Tips til at bære en walking cast

Oversigt

En støbegods kan være lavet af glasfiber eller gips, og er bygget til at understøtte din vægt, mens du går på det uden at gå på kompromis med dets støtte til din skade. Nogle walking casts er aftagelige, andre er designet til at blive efterladt på plads i længere tid. Ifølge DM Systems vil 40 procent af alle walking støvlerne uden grundig pleje brydes ned, hvilket kræver at du bruger ekstra tid og penge på din læge kontor.

Vent til det hærder

At have en walking cast anvendt giver dig ikke øjeblikkelig licens til at gå en tur. Vent, indtil støbejern er helt tør og hård først, eller du kan beskadige den og forværre din skade. Ifølge Det Amerikanske Akademi for Ortopædkirurger tager det cirka en time for en glasfiberstøbning at hærde helt. En gipsstøbning må muligvis tørre i to eller tre dage, før du kan gå på den.

Hold det tørt

Hold din kast tørre til enhver tid. Dette omfatter det indlysende, dækker det med plastik, når du bruser eller bader og holder det så meget som muligt ud af vandet. Men du skal også være forsigtig med at blive fanget ud i regnen i din gangstøbning.

Intet i, Intet ude

Efter en lille stund i din gangstøbning kan det være fristende at holde en kappehænger ind i støbningen for at ridse en ellers umulig at nå kløende plet. Giv ikke fristelsen, du kan skade dig selv. Gør dit bedste for at holde snavs, sand og pulver, som også kan irritere din hud, også ud af støbejern. Træk ikke polstringerne ud under din støbning eller på anden måde ændre det, herunder at fjerne grove kanter eller trimme det uden at få din læge først i gang.

Undersøg Cast

Ligesom enhver anden støbning, bør du regelmæssigt inspicere din gangsti. Rapporter eventuelle revner eller bløde pletter til din læge, da de kan true kompromitteret med støvets støtte. Hvis du ikke er sikker på, om støbningen sikkert kan understøtte din vægt, skal du holde den væk. Undersøg din hud omkring støbejern også for tegn på rødme, rase eller anden irritation.