Tips om fiskeri man lavede damme til havkat

Oversigt

Mange ejere af menneskeskabte damme lager havkat, især kanalkatte, som en del af deres dammestyringsstrategi. I disse damme er havkat relativt let at fange og kan være meget sjovt, især for unge, der bare lærer at fiske. Lidt kendskab til, hvordan dammen opdrættet havkat opfører sig, dammen struktur og det rigtige gear kan hjælpe med at gøre din næste fisketur en succesfuld.

Long Rod

Når du fisker fra en menneskeskabt dam, skal du bruge en lang fiskestang. En stang på 7 fod eller længere vil give bedre støbevirkning, mere tipfølsomhed, når havkat strejke og bedre krogeindstilling og kampstyring.

Dagtid Fiskeri

I løbet af dagens varme trækker havkat ofte sig tilbage til dybere vand. Prøv at fiske i dybe huller og omkring bunden af ​​eventuelle dæmninger eller vandudslip. Munden af ​​eventuelle feeder creeks eller andre indløb til dammen kan også give havkat.

Natfiskeri

Havkat ofte flytter ind i lavvandene for at fodre om natten, når temperaturen er køligere. Koncentrer dit fiskeri i disse mere overfladiske områder, hvor havkat søger efter orme, languster og andet bytte.

Struktur

Hvis nogen struktur blev tilføjet til dammen, da den blev bygget, vil havkat ofte samles der. Hvis du kender til nogen sunkne logs, træer, stenbunker eller anden struktur placeret i dammen, når du bygger, målretter du først på disse områder.

Når du har fundet et sandsynligt område, hvor havkat må være i dammen, skal du prøve at fiske det pågældende område. Brug en rigg med et ægsænder på din hovedfiskeri. Denne vægt vil holde din agn på bunden, hvor havkat er mere tilbøjelige til at fodre. Det vil ikke vare længe efter havkat at finde din agn i en lille menneskeskabt dam.

Hvis der stadig er fiskeri på bunden, virker ikke havkat, der er højere i vandkolonnen. For at imødekomme denne situation skal du suspendere din baited hook ikke for langt under en bobber og drive din agn sammen med vinden. Dette vil hjælpe dig med at dække et større område og fungerer som et klart signal, hvis du fanger en fisk.

Mange ejere af menneskeskabte damme lager havkat. For at få dem til fiskestørrelse, fodrer de ofte dem med tilberedt, pelleteret fiskemad. Prøv at få noget af den mad til at skumme vandet i det område, du ønsker at fiske. Dette vil stimulere fodring og gøre din agn så meget mere attraktiv.

Nogle menneskeskabte damme, der er fyldt med havkat, kan have automatiske fiskestationer placeret omkring dammen. Disse fiskefodere vil ofte stille havkat til at forblive i dette område og forventer mad med jævne mellemrum. Fiskeri omkring disse foderstoffer kan resultere i mere havkat fanget.

Naturlige lokkemad er normalt bedst for dampræget havkat. Mormor, insektlarver, såsom måltidorm eller Catalpa orme, languster, rejer og snit agn fungerer alt godt. Du kan også prøve kyllingelever eller tilberedte dejasser eller stinkende lokkemad. Levende minnows, solfisk og andre agnfisk kan introducere sygdomme i ellers sunde menneskeskabte damme og bør ikke anvendes til agn.

Stadig Fiskeri

Bobber Fishing

chumming

Automatisk Fish Feeders

Lokkemad