Tandpine retsmidler med hel fedter

Oversigt

Tandpine smerter varierer fra bankende til ubehagelige, men en god tandlæge kan lindre smerten hurtigt. Hvis du ikke kan komme til en tandlæge med det samme, kan ventetiden vise sig smertefuldt. Den smertefulde ventetid kan være en grund til, at der findes så mange over-the-counter produkter og hjemmehjælpemidler til behandling af smertefulde tænder. Og dem, der indbefatter fedter, kan faktisk arbejde. Kløver indeholder eugenol, en kemisk forbindelse, der i vid udstrækning anvendes som smertestillende og lokalbedøvende medicin, især i tandpleje. Krydderolie giver den største fordel for tandpine, men du kan få den samme følelsesmæssige virkning fra hele fedter.

Enkel kløbentræning

Et simpelt middel til tandpine består i at placere et par hele fedter i munden og fugt dem med spyt, indtil de blødgør og blåser dem mellem dine ikke-smertefulde molarer for at frigive deres smertelindrende olie. Hold de blødgjorte nelliker mod din smertefulde tand i op til 30 minutter, før du kasserer dem og begynder processen igen. Gentag flere gange om dagen efter behov for at lindre smerter, indtil du kan komme til en tandlæge.

Knuste helklukke

Knusning af helterur før de placeres mod din tand, lindrer også en tandpine. Dette middel virker bedst for en tandpine, så smertefuldt, at det er umuligt at knuse nellikerne inde i munden. Tag et stykke cheesecloth eller andet tyndt, naturligt stof og læg 3 eller 4 hele fedter inde. Bind kluden rundt på tærterne for at lave en lille taske, så sæt posen på et bord og knuse kryddernøglerne med en hammer eller en tung bog. Du kan placere hele posen i munden mod tanden og fugt med spyt for at frigøre olierne eller drys noget af det resulterende krydderpulver over tanden.

Klipper og Cayenne

Hele krydderier kombineret med cayenne peber skaber et effektivt tandpine middel, men når det påføres, kan blandingen forårsage en brændende fornemmelse i de første par minutter. Krymp et par helleheller og bland med lige dele cayenne peberpulver i en lille blandeskål. Tilsæt et par dråber vand for at lave en tyk pasta, og rul derefter en lille bomuldsbold ind i blandingen for grundigt at overtrække overfladen. Placer bomuldskuglen direkte på den berørte tand som nødvendigt for at lindre tandpine smerte. Denne behandling kan irritere tandkød, så prøv at holde bomulden væk fra tandkød og tand.

Advarsler

Eugenol kan være giftigt, hvis det indtages. Denne behandling bør undgås hos børn, der sandsynligvis vil indtage olien. Se din tandlæge for en præcis diagnose af årsagen til tandpine. Søg øjeblikkelig opmærksomhed, hvis du har hævelse eller dræning med tandesmerter – du kan få en infektion.