Revet muskel i bicep symptomer

Oversigt

Tilsyneladende har alle haft muskelsmerter på et eller andet tidspunkt. Mange almindelige årsager til muskelsmerter er forsinket indtrængende muskelsårhed, muskelkramper, rums syndrom og influenza, ifølge Mayo Clinic. En tåre i muskelkroppen kan også forårsage signifikante symptomer.

Smerte

Smerter er det mest almindelige symptom forbundet med en muskelspredning, ifølge Medline Plus. Smerten fra en biceps muskelspred kan variere fra minimal til uhyggelig, afhængig af tårens størrelse. En tåre er smertefuld, fordi både muskelbukken og nerverne omkring det vil blive påvirket. Mens nogle af disse nerver sender signalet til biceps at indgå i kontrakt, er andre sensoriske nerver, der kan fornemme smerte. Ifølge Medline Plus styrer du din muskel smerte ved at hvile musklerne, tage over-the-counter smertestillende midler som angivet og anvende is. Se din læge, hvis din smerte er uacceptabel eller ikke løser.

hævelse

Hævelse er et almindeligt symptom på en biceps tåre. Du kan bemærke, at de revede biceps ser større ud end biceps på den modsatte arm. Hævelse opstår, fordi blodkarrene inde i musklen er revet og blæste ind i det omgivende væv. Udtømmende blod kan strække omgivende væv og forårsage betydelig smerte. Sørg for at hvile dine skadede biceps, anvende is og løft dine biceps over niveauet af dit hjerte, når det er muligt for at mindske hævelsen. Advarsel din læge, hvis din hævelse ikke løser.

Svaghed

Svaghed vil også forekomme med en revet biceps muskel. Det kan være svært for dig at bøje din albue eller dreje din håndflade opad. Dette skyldes, at en revet biceps muskel resulterer i færre muskelfibre. Fordi der er færre fibre, vil sammentrækningen af ​​hele muskelen være begrænset og resultere i svaghed. Tillad tid for din muskel at helbrede med hvile. Når smerten og hævelsen er løst, kan du gå videre til lette biceps øvelser. Kontakt din læge, hvis du ikke genvinder styrke i din biceps muskel.