Reglerne og afstanden til hestesko

Oversigt

Med kun to metalstakes og fire hestesko kan du spille et spil hestesko med dine venner og familie eller endda deltage i en officiel turnering. I dette spil er målet at kaste dine hestesko tættest på en metalplade. National Horseshoe Pitchers Association giver regler og bestemmelser om den korrekte afstand til at spille hestesko.

Afstand

Hele hestesko-banen skal måle 50 fod i længden. De 14-tommer metal stakes du pitcher skoene på er 40 fod adskilt fra hinanden. National Horseshoe Pitchers Association anfører, at mænd kaster fra ikke nærmere end 37 fod, mens kvindernes turneringer kører fra 27 fod. De under 18 år kaster også fra 27 meter væk.

Game Play

Hver spiller får to hestesko. Den første spiller pitcher begge sko, en ad gangen, og den anden spiller kaster hendes to hestesko. Når alle fire hestesko er blevet kastet, har du afsluttet en inning. Gå til staven og scor skoene for at inddrive. Krydsningsordren skifter efter hver inning. Du kan spille hestesko, indtil du når et bestemt antal point, eller afslut et forudbestemt antal pladser. Sports Know How hjemmeside forklarer, at reguleringsspil spilles til 50 point, mens uformelle spil normalt spilles til 21 point.

scoring

Din score i hestesko afhænger både af din tonehøjde og din modstanderens. Kast en ringetone, hvor hesteskoen cirkler indsatsen, og du scorer tre point. Men ringere fra modstående spillere annullerer ud, så hvis du modstander også scorer en ringetone, får ingen af ​​jer point til disse kast. Hvis der ikke er ringetoner fra en af ​​spillerne, tildeles der et point til hesteskoen, der er tættest på staven. Hvis du kaster den eneste ringetone i indgangen og også har din anden sko tættere på indsatsen end en af ​​dine modstandere, får du tre point for ringetonen og et punkt for den nærmeste hestesko.