Måder at stoppe med at hoste angreb på

Varmevæsker

Hosteangreb kan skyldes en række forskellige ting, herunder allergener, astma, irriterende stoffer i halsen, rygning og endda brystkuld. Der er en række måder at forsøge at stoppe et hosteangreb på. Disse angreb kan være pinligt, når de forekommer offentligt og kan nemt forstyrre de daglige aktiviteter. Heldigvis er der nogle ting, du kan for at stoppe et hosteangreb, når det opstår.

Fugtighed

Når et hosteangreb opstår, når mange mennesker for et koldt glas vand. Drikke varme væsker kan også være effektive til at standse et hosteangreb. Ifølge howtostopcoughing.net er varm te med citron og honning en fantastisk måde at stoppe et hosteangreb på. Ifølge webstedet har te en naturlig beroligende virkning, og honningen kan belægge halsen, hvilket hjælper hoste til at ophøre. Varm mælk med honning kan også berolige en hoste, og at drikke blandingen før sengetid kan hjælpe dig med at få en hostefri nat. Varmt vand kan også have en beroligende virkning på hoste. Webstedet for Northwestern University Health Sciences anbefaler at bruge varmt vand med citronsaft for at tæmme en hoste.

Hoste eller hostesirup

Hvis du er en person, der får hoste om vinteren, kan det skyldes en tør atmosfære. Opvarmning af dit hjem kan medføre, at luften tørrer ud, men ved hjælp af en luftfugter kan du genoprette fugt i luften og hjælpe dig med at hoste i skak, ifølge Northwestern University. En anden måde at stoppe en uophørlig hoste på er at træde ind i et varmt brusebad. Dette er en glimrende måde at indånde i varme dampe. Tilføjelse af æteriske olier som eucalyptus og pebermynte til din luftfugter eller varmt brusebad kan også bidrage til at stoppe vinter hoste. Northwestern University anbefaler også at prøve Loquat og Frittilary Jelly, som er to almindelige kinesiske lægemidler, der er blevet brugt til at behandle akut eller kronisk hoste.

Der er en række gode hostedråber på markedet, der kan hjælpe med at berolige irritationen, der forårsager hosteangreb. En række af dem er afhængige af menthol for at hjælpe med at stoppe hosten, og nogle bruger endda brugen af ​​citruspresser fra citroner eller appelsiner. Suger på et stykke pebermynte eller et stykke tart slik kan også gøre det trick. Der er også en række gode over-the-counter hostesirupper, som du kan købe. Webstedet for Northwestern University anbefaler dog at oprette en hjemmelavet hostesirup ud af to dele honning og en del citronsaft. Kombinationen af ​​de to smag er undertiden nok til at hoste støvlen.