Måder at naturligt stimulere brystvækst på

Tage på

Mange kvinder ønsker større, mere fulde bryster, men kirurgiske brystforbedringsmetoder kan være smertefulde eller uforholdsmæssigt dyre. Heldigvis kan flere naturlige teknikker øge bryststørrelsen. Selv om disse metoder varierer i deres sikkerhed og effektivitet, er de alle billige og tilgængelige uden recept. Kontakt din sundhedsudbyder, inden du bruger noget hjemmehjælp for at forbedre din bryststørrelse. Bemærk, at i henhold til Mayo Clinic’s Dr. Sandhya Pruthi, kan mange brystforstørrende kosttilskud teoretisk øge risikoen for brystkræft.

High-Soy Diet

Humane bryster består næsten udelukkende af fedt, og de har tendens til at krympe efter en kvinde oplever vægttab. Hvis du er undervægtig, skal du tale med din læge eller diætist om naturlige teknikker til at gå i vægt. Spis en kost rig på sunde fødevarer med høj kalorieindhold som olivenolie, valnødder, jordnødder og fedtfattig ost. Vægtforøgelse vil næsten uundgåeligt medføre en stigning i bryststørrelsen.

Urte kosttilskud

Soja er rig på østrogenlignende forbindelser kendt som isoflavoner ifølge U.S. National Institutes of Health. NIH betragter soja som en teoretisk og uprøvet metode til at øge bryststørrelsen. I teorien kan minimalt forarbejdede sojamadvarer forårsage en stigning i niveauerne af bryststimulerende hormon østrogen. Spis en kost rig på tofu, tempeh, edamam og sojamelk for at forbedre din bryststørrelse, men bemærk at stærkt forarbejdede soja “burgere” og “ost” indeholder lidt af plantens østrogenforstærkende forbindelser.

Essentielle olier

Flere urtetilskud suppleres som naturlige brystforstærkere, men Mayo Clinic’s Pruthi stiller spørgsmålstegn ved sikkerheden og effektiviteten af ​​disse forbindelser. National Institutes of Health siger, at lakrids, en af ​​de mest populære urtebrystforstærkere, indeholder forbindelser, der hæver niveauerne af de lactationsrelaterede hormoner østrogen og prolactin. Rødkløver er en kilde til isoflavoner, der ligner dem, der findes i soja, og velsignet tistel er blevet brugt i århundreder som en brystforstærker og laktationsstimulerende middel. Kontakt din læge inden du bruger et af disse produkter, især hvis du har en medicinsk tilstand eller en familiehistorie for brystkræft.

Når det anvendes direkte på huden, kan visse æteriske olier bidrage til at stimulere brystvæksten. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Ethnopharmacology fastslået, at fennikel og anisolier deler en stærk østrogenforstærkende forbindelse kendt som anethol. Urter, der indeholder anethol, brygges traditionelt som te eller tages internt for at stimulere brystudvikling hos ammende mødre. Kelly Bonyata, en berømt amningskonsulent, rådgiver ammende mødre til at stimulere amning ved at anvende fortyndet fennikelolie direkte til brysterne. Overvej at anvende en eller begge olier til brystet dagligt, men konsulter din læge om de mulige risici, hvis du har en familiehistorie af brystkræft.