Måder at bevare og bevare vandkvaliteten på

Oversigt

Vand er et af de mest værdifulde ressourcer på denne planet. Uden vand kan intet leve. Desværre spilde mange mennesker vand eller forurener vand gennem aktiviteter, der let kunne undgås og forhindres. Med nogle få livsstilsændringer kan du hjælpe med at bevare vand og bevare den overordnede vandkvalitet i dit område.

Løbende vand

En måde at spare vand på er at ændre din adfærd, når det kommer til rindende vand i dit hjem. For eksempel tage et brusebad i stedet for bad for at spare vand. Hvis du vasker dine retter for hånd, skal du slukke for vandet mellem skylning. Det samme gælder for børstning af dine tænder og barbering. Hvis du bruger et glas vand til at skylle din barbermaskine i stedet for at løbe i vandhanen, kan du spare op til 3 gallons vand om dagen, ifølge South Carolina Department of Natural Resources.

Hårde hvidevarer

Vandeffektive apparater spare vand. Miljøstyrelsen vurderer, at hvis hvert hjem i USA installerede vandeffektive apparater, kunne der spares så meget som 3 billioner gallons vand årligt. Mere effektive toiletter, vaskemaskiner og opvaskemaskiner kan hjælpe i denne proces. Installation af et brusebad med lav strøm kan også hjælpe dig med at spare på vand.

Rengøringsmidler og sæber

De typer vaskemidler og sæbe du bruger kan have en varig effekt på din lokale vandkvalitet. Produkter der indeholder fosfater er særligt skyldige, med mange vaskemidler og nogle gødninger indeholdende dette næringsstof. Når du bruger fosfatholdige produkter, slutter spildevandet ofte i nærliggende vandforsyninger. Fosfater accelererer væksten af ​​planter som alger, ifølge Washington Department of Ecology. Som alger overtager vandkroppe forbruges ilt i højere grad, udkøber fisk og andet dyreliv i vandet.

Husholdning Rengøring

Husholdnings rengøringsmidler kan også have indvirkning på vandkvaliteten. Miljøskadelige ingredienser i nogle rengøringsmidler kan påvirke dit vand, når de enten inddampes i luften eller skylles ned i afløb, ifølge Miljøstyrelsen. Ved at bruge ikke-toksiske og biologisk nedbrydelige rengøringsmidler kan du holde dit hjem rent og beskytte vandforsyningen på samme tid.