Løbebånd øvelser til at udvikle kalve

Oversigt

Af naturen fungerer løbebåndet musklerne i kalve. For at udføre mere fokuserede, anstrengende kalveøvelser, rapporterer personlige træner på Critical Bench, at løbebåndet skal være fastgjort til gulvet eller have en stærk base for at understøtte ekstra vægt og skiftende positioner. Sterke kalve kan hjælpe sportsfolk i forskellige sportsgrene, især dem som fodbold eller sprint, hvor det er vigtigt at have en stærkere push-off. Kalve definition er også vigtigt for dem, der forsøger at opnå en buff silhuet.

Hælde

De fleste løbebånd har en indbygget funktion, der giver dig mulighed for at indstille fronten af ​​gangfladen højere end ryggen. At gå op ad bakke er et af de mest effektive midler til at opbygge kalvdefinition og kræver fokuseret skubbe til at engagere kalverne i hvert trin. For at opnå de mest definerede kalve, skal trædemølle indstilles til den højeste hældning. At gå op ad bakke på en tredemølle kræver langsomme trin. Kalve træning træning giver ikke enorme kardiovaskulære fordele og bør ikke hæve din puls. Langsom vandring tillader mere blod at pumpe til kalve. Skub op med kalvemusklerne ved hvert trin, og sørg for at holde ryggen lige og ikke engagere andre muskler. Øvelsen skal vare i ca. 5 til 10 minutter, efterfulgt af en grundig kalvstrækning på begge ben.

Vægte

Tilføjelse af ankelvægte til løbebåndsrutinen kan øge mængden af ​​modstand placeret på kalvene og øge intensiteten af ​​træningen. Ankelvægte er typisk sandfyldte bånd af nylon, der vikler rundt om anklerne og fås i varierende vægt, normalt fra mindre end 1 pund op til 10 pund. Læger ved University of Iowa Hospitaler og klinikker rapporterer, at personer, der har fælles problemer eller degenerative knoglesygdomme, ikke bør bruge ankelvægte på grund af den ekstra stress de lægger på leddene. At lægge vægt på løbebåndet rutine bør gøres langsomt over en periode, idet man starter med den laveste vægt og gradvist lægger vægt, når kalvene bliver stærkere.

Baglæns gang

Ved at lade styrene slippe, skal du bruge musklerne i dine ben, ikke blot for at holde dig i bevægelse, men også for at holde din krop stabiliseret og afbalanceret. For at arbejde benene endnu stærkere, drej på tredemølle og gå baglæns uden at holde fast i sidebjælkerne. For at lægge størst vægt på kalvene, trin tilbage med tæerne først, så dit trin er tåhæl-tå-hæl. Hvis du bruger en mekanisk løbebånd, skal du sætte hastigheden langsomt, indtil du er vant til den nødvendige balance og tempo at gå baglæns. Forøg hastigheden som din kalve bliver stærkere.