Hvad er magre stykker af kød?

Oksekød

Spise magre stykker af kød hjælper dig med at kontrollere mængden af ​​mættet fedt og kalorier du spiser. Kød er en god kilde til protein og andre næringsstoffer, der er nødvendige for et godt helbred, ifølge MayoClinic.com. Lean udskæringer af oksekød, lam, svinekød eller fjerkræ er en del af en sund og afbalanceret kost. Beskrivelsen af ​​kødskåret er en god måde at bestemme, om det er mager eller ej.

Pork Loin Chops

Et mørbradskød af kød er en slankere snit end mange andre stykker af oksekød. American Heart Association anbefaler at lede efter mørbrad, der er markeret “valg” eller “vælg” over dem, der kaldes “prime”, fordi de er skåret med mindre fedt og er en sundere løsning. For at forberede det, kan brug af marinader eller krydderier forbedre den smag, der mangler ved at reducere mængden af ​​fedt på kødet. Grillning og stegning er gode måder at forberede en mørbradsstøt på, og når den skiver, er den en god tilføjelse til salat eller sandwich. Specifikke stykker, der er lavet af mørbrad, omfatter en tri-tip stegt, tri-tip bøf og en top mørbrad bøf og opfylder regeringens krav om at blive markeret magert, ifølge Cattlemen’s Beef Board og National Cattleman’s Beef Association.

Kyllingebryst

Når du køber svinekød, anbefaler MayoClinic.com at vælge lænekoteletter for en slankere kødkød, der indeholder mindre mættet fedt. Svinekoteletter er hurtige til at forberede og kan grilles, bages eller steges for en sund tilsætning til et måltid med lavt fedtindhold og kalorier. Trimning væk synligt fedt kan yderligere reducere mængden af ​​fedt. Du kan smag svinekoteletter med marinader eller urter til at pakke i en smag. Specifikke navne til svinekoteletterne omfatter loin koteletter, mørbradskoteletter og center loin koteletter, ifølge National Pork Producers Council. Generelt, jo lettere farven på hakket er, desto slankere bliver det.

Det hvide kød, der udgør et kyllingebryst, er slankere end vingerne eller tromlerne og er et godt valg, hvis du foretrækker fjerkræ over rødt kød. Ifølge American Heart Association er et kyllingebryst slankere, når du fjerner huden og noget synligt fedt. Kylling er et alsidigt kød, du kan grille, bage, stege eller poke for at skabe et sundt måltid, der er lavt i mættet fedt og kalorier. Hvid kalkun er en anden magert kød af kød, der ligner kylling. Ubenede, skindløse kyllingebryst sælges typisk på køberne på dit supermarked, og hud og fedt er allerede fjernet, hvilket gør dem enkle at forberede, når de kommer hjem.