Hvad er fordelene ved svovl sæbe?

Acne behandling

Svovl sæbe er en form for krop vask, der har mange sundhedsmæssige fordele. Disse fordele kan variere fra at behandle hudlidelser for blot at rense din krop effektivt. Svovl sæbe er tilgængelig i shampoo, lotion, salver, sæber, cremer og geler. At forstå fordelene ved svovl sæbe er vigtig for at afgøre, om det er det bedste valg for dig at bruge det.

Funktioner af svovl sæbe

Et af svovlegenskaberne er, at det får huden til at tørre lidt ud og skrælle. Når der er acne på din hud, er din hud mere fugtig og olieagtig end normalt. Da svovl tørrer huden ud, vil det medvirke til at mindske inflammation af bumser og andre pletter på huden. Svovl kan også hjælpe med at reducere udseendet af whiteheads på din hud ved at nedsætte oiliness og forhindre porer i at blive blokeret.

Scabies Behandling

Svovl sæbe produkter er normalt lavet med et svovlindhold på omkring 10 procent ifølge Mayo Clinic. Resten af ​​sæbe er lavet af en neutral sæbebase og duft for at dække svovlelugt. På grund af svovlens evne til at tørre huden ud, bruges den til at behandle almindelige hudforhold, ud over at have antibakterielle og antiseptiske fordele.

Seborrheisk dermatitis

Scabies opstår, når mikroskopiske kvaler begraver sig under huden. Dette medfører kløe, ømhed og udslæt. Svovl er giftigt og kan dræbe disse kvaler, hvilket gør brugen af ​​svovelsæbe til en effektiv måde at slippe af med scabies.

Seborrheic dermatitis er forårsaget af svampe vokser på din hud, hvilket kan gøre din hud fedtet, rød, flaky og skællende. Denne hudsygdom kan forekomme i mange steder på din krop, herunder dit ansigt, bryst, armhuler og hårfjerning. Svovl sæbe hjælper med at dræbe svampen og fjerne den, som kan hjælpe med at behandle seborrheic dermatitis.

Rosacea er en kronisk hudstilstand, der forårsager rødme og pletter eller knogler på kinderne, panden, hagen og næsen. Det kan også forekomme på din hovedbund, bryst, nakke og ører. Rødheden bliver mere vedholdende, hvis denne lidelse ikke behandles og kan blive ekstremt ubehagelig. Hvis de forlades ubehandlet i lange perioder, kan blodkar, der omtales som edderkopper, blive synlige. Svovlsæbe, med tørringsevner, kan medvirke til at reducere rødheden og rydde op i rosacea-bumpene, der blusser op på din hud.

rosacea