Hvad er fordelene ved passivt bevægelsesområde?

Muskelstyrke

Område bevægelsesøvelser er defineret som dem, der tilbyder tre typer bevægelser, ifølge Merck Manual Online Medical Library. Aktiv øvelse er det, som en person gør for sig selv, mens aktiv assisteret bevægelsesområde opnås ved hjælp af en terapeut eller individ, som hjælper personen i bevægelsen. Passivt bevægelsesområde er motion udført på en person af en anden person, terapeut eller sygeplejerske. Passivt udvalg af bevægelsesøvelser giver en række fordele for dem, der ikke kan udøve sig selv.

Forbedre cirkulationen

Passiv bevægelsesøvelse hjælper med at forhindre svage muskler eller stivhed forårsaget af ikke-brug. Når musklerne ikke bruges og udøves regelmæssigt, bliver de svage og ude af stand til at støtte fælles funktion og bevægelsesområde. Når den person eller kropsdel ​​der udøves vokser stærkere, kan forskellige former for modstand anvendes til at bidrage til yderligere styrkeforbedringer, såsom gennem resistensbånd, tryk fra terapeut eller vægt, ifølge Merck Manual Online Medical Library.

Bevar fleksibilitet

Enhver, der er forpligtet til at bruge meget tid i kørestol eller på sengeluna, kan få gavn af passiv række bevægelsesøvelser, som hjælper med at øge og forbedre omsætningen ved at holde leddene og musklerne funktionsdygtige og sunde, ifølge Family Friendly Fun, et websted dedikeret til Familie sjov og sundhed og beskæftiger sig med særlige behov og handicap støtte. Passiv bevægelsesøvelse hjælper med at forhindre blod i at samle i ekstremiteterne eller den nedre torso, hvilket kan føre til nedbrydning af huden, der kaldes decubitusår eller bedåringer. Passivt udvalg af bevægelsesøvelser hjælper også med at fremme øget hjertekapacitet, som hjælper med at pumpe iltrykt blod til alle celler og væv i kroppen.

Reducer smerte

Uden regelmæssig bevægelse bliver leddene i kroppen stive og ubøjelige. I nogle, der ikke er i stand til at bevæge sig, som dem der er blevet lammet, kan muskelatrofi og sammentrækninger forekomme, som bogstaveligt talt spilder muskelvæv væk og får lemmerne til at krølle indad mod kroppens centrum. Dette kan være yderst smertefuldt. Passivt bevægelsesområde hjælper med at forhindre leddene af stivning og hjælper med at øge fælles sundhed ved at holde leddene smurt og fleksibelt, ifølge Drugs.com.

Udøvelse af leddet hjælper med at holde dem limber, hvilket reducerer smerte forårsaget af stivhed. Personer, som ikke kan bevæge sig selv eller ikke har styrken til at gøre det, kan få gavn af passiv bevægelsesøvelse, der forhindrer kontrakturer, ifølge ALS-MDA News Magazine, sponsoreret af MDA ALS Division. (Forkortelserne står for henholdsvis amyotrofisk lateral sklerose og muskeldystrofi.) Kontrakter er forårsaget af atrofi og forkortelse af muskler eller led, der ikke anvendes, hvilket resulterer i smertefulde deformiteter.