Hvad er fordelene ved magnesium, kalium og bromelain?

Oversigt

Nogle supplement producenter tilbyder et produkt, der kombinerer bromelain, magnesium og kalium. Fabrikanten hævder, at kombinationen kan hjælpe med afslapning, cirkulation, kardiovaskulær sundhed, calciumabsorption og muskel- og nervefunktion. Selvom der ikke nødvendigvis er bevis for at støtte disse påstande, er alle tre stoffer bioaktive og påvirker dit helbred.

bromelain

Ananas, hvilke traditionelle healere i Central- og Sydamerika har brugt i århundreder til at behandle fordøjelsesbesvær og betændelse, indeholder proteinfordøjelse eller proteolytiske enzymer, der kollektivt kaldes bromelain. Selv om undersøgelsen af ​​bromelains medicinske egenskaber er i sin barndom, og indtil videre har beviserne ofte været modstridende, kan bromelain reducere hævelse, smerte, blå mærker og genoprettelsestid efter en skade eller operation, hjælpe med at fjerne døde væv efter anden og tredje Gradbrændinger, reducere betændelse forbundet med insektbid og sting, behandle bihulebetændelse og høfeber symptomer, lindre smerter i slidgigt, når det tages med rutosid og trypsin, og lindre mavesmerter eller halsbrand, især når de anvendes i forbindelse med enzymer, der metaboliserer stivelser og fedtstoffer, ifølge Til University of Maryland Medical Center. Bromelain fundet i ananas er ikke koncentreret nok til medicinsk brug. Dosering afhænger af den tilstand, der behandles. Bromelain kan interagere med antibiotika, blodfortyndere og sedativer.

Magnesium

Magnesium spiller vitale roller i muskel, nerve og immunfunktion. Det fremmer en sund hjerterytme, hjælper med at holde knoglerne stærke, hjælpemidler til at regulere blodsukker, fremmer normalt blodtryk og er involveret i proteinsyntese. Selvom klinisk magnesiummangel er usædvanlig i USA, kan amerikansk diætindtagelse af magnesium ikke være høj nok til at opretholde optimale blodmagnesiumniveauer, ifølge National Institutes of Health Office for kosttilskud. Sunde blodmagnesiumniveauer kan hjælpe med at forebygge hjerte-kar-sygdomme og immundysfunktion. Den daglige anbefalede kosttilskud, eller RDA, af magnesium er 80 mg for børn i alderen 1 til 3, 130 mg for børn i alderen 4 til 8, 240 mg for børn i alderen 9-13, 360 mg for kvinder i alderen 14 til 18, 410 mg For mænd i alderen 14 til 18, 310 mg for kvinder i alderen 19 til 30, 400 mg for mænd i alderen 19 til 30, 320 mg for kvinder over 30 år og 420 mg for mænd over 30 år. Rige kostkilder til magnesium omfatter helleflynder, nødder , Bønner og spinat.

Kalium

Kalium er et elektrolytisk mineral, eller et mineral, der hjælper med at lede elektricitet gennem kroppen, og er afgørende for sund hjertefunktion og skelettet og glat muskelkontraktion. Der er nogle tegn på, at en diæt rig på kalium fremmer knogleres sundhed, ifølge University of Maryland Medical Center. Lavt blodkaliumniveau kan også være forbundet med højt blodtryk, men der er modstridende tegn på, om kaliumtilskud kan hjælpe med at nedsætte blodtrykket. Højt diætkaliumforbrug er forbundet med en lavere slagrisiko, men kaliumtilskud synes ikke at have samme effekt. Institut for Medicin anbefaler voksne at forbruge 4.700 milligram kalium om dagen. Bananer, citrusjuice, avocadoer, cantaloupes, tomater, kartofler, lima bønner, flounder, laks, torsk og kylling indeholder alle betydelige mængder kalium.