Hvad er fordelene ved mælkebøtte rodkapsler?

vanddrivende

De fleste mennesker ser på mælkebøtter og ser en ukrudt, de skal udrydde fra deres græsplæner. Historisk set har planten imidlertid været omfavnet af indianere som et middel til at behandle en række medicinske tilstande, ifølge University of Maryland Medical Center. Gennem årene har brugen heraf været vedholdende. I dag angives kapsler indeholdende mælkebøtterot til behandling og forhindre en række tilstande. Medicinsk forskning i dens effektivitet har vist nogle potentielle fordele, men mere undersøgelse er nødvendig for at forstå, hvordan det virker i kroppen. Rådfør dig med en betroet læge, inden du bruger mælkebøtterot til at forbedre dit helbred.

Kræftbehandling

Dandelion rod fungerer som et diuretikum i kroppen, øger urinproduktionen og reducerer væskeretention ifølge University of Maryland Medical Center. Det gør det ved at øge mængden af ​​vand og salt udskilles af nyrerne. Fordi det virker som et diuretikum i kroppen, anbefales det nogle gange at behandle tilstande, hvor dette ville være gavnligt, såsom hypertension. Du bør dog altid rådføre sig med en videnskabelig læge, før du bruger mælkebøtte rodkapsler som et diuretikum.

Diabetesbehandling

Mælkebøtte rod er til tider spioneret som en alternativ behandling for mennesker med kræft. Dette er baseret på flere kemiske bestanddele i planten, som kan påvirke væksten af ​​tumorceller, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Undersøgelser vedrørende mælkebøtte er imidlertid kun påvirket af kræft i testrør og på dyr. Der er ikke foretaget nogen menneskelig undersøgelse, der viser, at mælkebøtterot er gavnlig til behandling eller forebyggelse af kræft. Fordi kræft er livstruende, bør du aldrig bruge det til selvbehandling af din tilstand.

Afføringsmiddel

Tidlige undersøgelser indikerer mælkebøtte rodkapsler kan være nyttige til behandling af diabetes, fordi det kan sænke blodsukkerniveauerne, ifølge MedlinePlus hjemmeside. Forskningen om denne fordel er dog kun påvist hos dyr. Før det kan anbefales at hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet hos mennesker, er der behov for menneskelige studier. Diabetes kan være livstruende. Brug ikke mælkebøtterot til at behandle tilstanden, medmindre du er under behandling af en kvalificeret læge.

Fremme af levers sundhed

Den kemiske egenskaber af mælkebøtte rod synes også at have en afføringsvirkning i kroppen, ifølge University of Maryland Medical Center. Desuden er det også tænkt at forbedre fordøjelsen og andre gastrointestinale tilstande, fordi det tillader den normale bakterielle flora i GI-kanalen at trives. Tal altid med en læge, før du bruger mælkebøtterot til at forbedre din fordøjelseshygiejne.

Mælkebøtte er blevet brugt i årtier som et middel til at forbedre levers sundhed og funktion, ifølge New York University Langone Medical Center. For århundreder siden blev det udråbt som et folkemiddel til at afgifte leveren og forbedre det generelle helbred. I dag fortsætter nogle praktiserende læger af alternativ medicin med at fremme denne brug, selv om ingen undersøgelser nogensinde har afsløret denne effekt. Inden du bruger mælkebøtterot til at forbedre leverfunktionen, skal du tale med en læge, der er vidende om dens virkninger på kroppen.