Hvad er fordelene ved kanelcassiaolie på læberne?

Sexier Læber

Drivmotivet bag at anvende en kendt hudirriterende som kanelcassiaolie til dine læber er at forårsage hævelse – og producere fyldigere, pouty, sexierede læber. Mens læbepløvning kan være hovedanvendelsen til kanelcassiaolie på læberne, kan den også give dig friskere ånde og lindre angst og kvalme i bevægelsessyge.

Aflaster bevægelsessyge

Kvinder vil have mere klare, kissable læber, og de bruger 23,7 mia. Dollars om året på kosmetik for at få dem. Den ingrediens, der producerer den “klumpede” i de fleste lip plumpers på markedet er kanel cassia olie, også kaldet Cassia bark olie. Kanelcassiaolie øger blodgennemstrømningen og irriterer læberens slimhinde, hvilket får læben til at svulme, midlertidigt, for fyldigere, mere vellykkede læber.

Frisk ånde

Når du lægger på læberne, virker kanelcassiaolie som en afslappende, reducerende angst og stress, der kan komme, når du rejser med fly. Det lindrer også fordøjelsessystemet og kan reducere køen i forbindelse med bevægelsessyge.

Overkommelige alternativer

Ved at absorbere hvidløg og løg lugt kan kanel cassia olie anvendt i en lip gloss neutralisere dårlig ånde og opfriske indersiden af ​​munden. Ved hjælp af lip gloss med kanel cassia olie kan være et sukkerfrit alternativ til tyggegummi eller mynter som en frisk friskner .

Du kan lave din egen læsseploppeløsning eller forbedre en lækkerbalsam uden at skulle betale de høje priser, der ofte er knyttet til varemærkeprodukter. Spilding af et par dråber kanelcassiaolie i vand gør en brugbar læbeplumper på en En del af prisen. Pure Cassia Bark æterisk olie koster omkring $ 5 pr. Flaske og har en lang holdbarhed, mens mærkenavn lip plumper omkostninger spænder fra $ 15 til $ 60. Du kan også blande et par dråber af olien til din eksisterende lip gloss eller balsam for at give det Stærkere virkninger.