Hvad er fordelene ved japansk knotweed?

Oversigt

Japansk knotweed i en herbaceous flerårig, der er hjemmehørende i Japan, Nordkina, Taiwan og Korea. Ifølge Whole Foods Magazine Online indeholder japansk knotweed betydelige koncentrationer af den potente antioxidant resveratrol. Resveratrol forekommer naturligt i mange fødevarer som druer, jordnødder, mulber og rødvin foruden japansk knotweed. Forbrug af japansk knotweed fremmer flere gavnlige helbredseffekter på grund af tilstedeværelsen af ​​resveratrol.

Alzheimers sygdom / demens

Resveratrolkoncentrationen i japansk knotweed har vist sig at have forebyggende virkninger mod Alzheimers sygdom. Ifølge PubMed afslørede en undersøgelse foretaget hos Feinstein Institute of Medical Research i Manhasset, New York, at indtagelse af resveratrol har gavnlige egenskaber mod de neurodegenerative processer, der fører til Alzheimers sygdom. Forskningen blev udført på cellekulturer og dyreforsøg, men resultaterne af denne undersøgelse giver lovende resultater for Alzheimers sygdom i den humane befolkning.

Kardiovaskulær sygdom

Antioxidantegenskaberne hos japansk knotweed kan have forebyggende virkninger mod hjerte-kar-sygdomme. Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University kan tilstedeværelsen af ​​resveratrol i japansk knotweed fremme fænomenet, der almindeligvis er kendt som “fransk paradoks”. Den franske paradoks henviser til det faktum, at forekomsten af ​​kardiovaskulær sygdom er meget lav i Frankrig, selv om den franske befolkning bruger en kost meget rige på mættet fedt og en høj procentdel af cigaretrygning blandt franske befolkninger. Årsagen til den lave forekomst af koronar sygdom skyldes resveratrolkoncentrationen i den store mængde røde vine, der almindeligvis forbruges af den franske befolkning. Rødvin og japansk knotweed indeholder begge høje koncentrationer af resveratrol, som også kan beskytte det kardiovaskulære system.

Kræftforebyggelse

Resveratrol indeholdt i japansk knotweed kan også have forebyggende virkninger mod nogle former for kræft. Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University har resveratrol vist sig at have forebyggende egenskaber mod mange former for kræft, såsom bryst, prostata, tyktarm, bugspytkirtel og skjoldbruskkirtel. Dataene blev opnået ved at fremkalde humane celler med kemiske carcinogener. Resveratrol blev ikke påvist effektivt mod lungekræft fremkaldt af kræftfremkaldende stoffer i cigaretrøg.