Hvad er fordelene ved chickweed te?

Vægttab

Chickweed, også kendt som stjernekløg eller stjernechickweed, er en plante, der almindeligvis findes over hele verden. The chickweed plante har små stjernelignende hvide blomster og blomstrer fra marts til oktober. Ifølge Teabenefits.com er chickweed højt i calcium, magnesium, kalium og vitamin C. Disse vitaminer og mineraler gør chickweed te til en fremragende kilde til ernæring med mange medicinske fordele.

Åndedrætsmæssige fordele

Chickweed te indeholder en diuretisk egenskab, som gør det muligt for kroppen at rense forurenende stoffer gennem vandladning. Det reducerer også oppustethed, vandretention og vægtforøgelse. Ifølge Teabenefits.com er chickweed te også en effektiv appetitundertrykkende, der hjælper med vægttab.

Cirkulationsfordele

Chickweed urtete kan have mange gavnlige virkninger for åndedrætsbesvær. Te kan lindre symptomer på grund af allergier og astma. Det kan også berolige åndedrætsinfektioner, og kan endda berolige en rygerhoste, ifølge Brighthub.com. Chickweed te indeholder saponiner – kemikalier findes i de fleste grøntsager, bønner og urter, der har gode sundhedsegenskaber – som gradvist reducerer fortykkede membraner i halsen og lungerne og letter vejrtrækningen.

Smertelindring fordele

Chickweed te, ifølge Teabenefits.com, kan fremme koagulationsfaktorer i blodet, der gør det muligt for kroppen at standse blødning i mave og tarm. Chickweed te renser også blodet, hvilket reducerer plak i blodkar. Dette giver mulighed for øget blodgennemstrømning, hvilket reducerer risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald.

Hudfordele

Chickweed te indeholder også en anti-inflammatorisk egenskab. Det er almindeligt infunderet i et terapeutisk bad for at lette ledsmerter. Chickweed te er effektiv til at lindre ubehag i leddegigt smerter, stiv ryg og stiv nakke. Ifølge Teabenefits.com kan chickweed tea, hvis det anvendes direkte på huden, reducere hævelse af revet ledbånd.

Chickweed te kan anvendes direkte til behandling af hudirritationer, acne og eksem, ifølge Digherbs.com. Det kan også føjes til badevand for at fremskynde helingsprocessen for udslæt, forbrændinger, sår og abscesser.