Hvad er fordelene ved at tage acai berry kosttilskud?

Oversigt

Behandlet af Oprah og mange andre som det nye “wonder supplement”, acai berry har til formål at tilbyde et utal af sundhedsmæssige fordele. Udtalte “ah-suk-ee”, denne kraftige bær hævder at være en sand kilde for unge med evnen til at helbrede kræft, forlænge livet, forbedre synet og kvaliteten af ​​søvn, hjælpe med vægttab og endda helbrede vorter. Google navn og næsten 12 millioner resultater vises. Under alle hype er fakta om den lille lilla bærs næringsmæssige egenskaber fra den brasilianske regnskov.

Kræftdræbeevne

En undersøgelse fra University of Florida fandt ud af, at flere ekstrakter fra acai berry dræbte leukæmiceller, når de blev anvendt direkte på cellerne i 24 timer. Undersøgelsen blev udført i en cellekulturmodel, og forskere er forsigtige med, at yderligere undersøgelser er nødvendige for at forbinde denne evne med evnen til at helbrede eller forebygge leukæmi. Andre antioxidantrige fødevarer som druer, mango og guava har samme evne i lignende undersøgelser.

Antioxidant evne

En undersøgelse offentliggjort i Journal of Agricultural and Food Chemistry viste, at antioxidanter i acai bær, også kendt som Euterpe oleraceae, viste en betydelig evne til at scavenge frie radikaler, de skadelige resultater af normal metabolisme. Antioxidanter er i stand til at neutralisere frie radikaler og invalide dem ved at donere en elektron, der effektivt stopper deres destruktive evner. Undersøgelsen fandt acai berry at have den højeste antioxidant aktivitet af enhver mad til dato mod en bestemt type fri radikal.

Hjerte sygdom

På grund af dets kraftige antioxidanter hjælper acai bær med at eliminere frie radikaler, hvilket igen hjælper med at reducere risikoen for sygdomme, som hjertesygdomme og kræft. Ingen undersøgelser har støttet påstandene om, at acai direkte kan forebygge eller helbrede nogen sygdom. På dette tidspunkt synes forbrugende acai bær at have de samme fordele som forbrug af andre antioxidantrige fødevarer, såsom blåbær og røde druer.