Hvad er fordelene ved at holde omega 3 gelpiller i køleskabet?

Oversigt

Omega-3 olier er en vigtig del af kosten, der giver anti-inflammatoriske fordele til kroppen, sammen med at regulere blodsukkeret og bidrage til at reducere fedme. Mange mennesker får ikke nok omega-3’er i deres kost og kan vælge at supplere med piller for at opnå disse fordele. Omega-3 er tilbøjelige til at gå dårligt hurtigt, så de skal køles for at beskytte deres styrke. Rancidity påvirker ikke kun deres funktion, men producerer også dårlig smag. Før du supplerer med omega-3, skal du kontakte din læge, især hvis du tager receptpligtige blodfortyndere.

Holder piller frisk

En af hovedårsagerne til at holde omega-3-piller i køleskabet er at forhindre dem i at gå i stykker. Ifølge “Omega-3 Advantage” af Fiona Hinton sker oxidation, når omega-3’erne reagerer med ilt, hvilket gør dem “gå væk”. Eksponering for lys øger også chancerne for rancidity i omega-3 piller. Dette kan også være dårligt for kroppen på samme måde, at forkælet mad kan forårsage sygdom.

Opretholder sundhedsmæssige fordele

En anden grund til at køle omega-3 supplement er at opretholde deres sundhedsmæssige fordele, hvilket kan omfatte beskyttelse mod hjertesygdomme, nedsat fedme og hjælpe med at lindre symptomer på diabetes, ifølge Andrew L Stoll, MD i sin bog, “Omega-3 Connection .” Når omega-3 er opbevaret uden for køleskabet, mindsker varmen kvaliteterne i olien, der fremmer disse fordele.

Oprethold Kvalitet Smag

At holde omega-3-piller i køleskabet hjælper med at opretholde smagen af ​​produktet. Når omega-3’er går rancid, smager de dårligt og er ikke behageligt at forbruge. Visse omega-3’er, såsom fiskeolie, kan producere en eftersmag, der forværres, når produktet er rancid. Hinton anbefaler at købe små, mørke beholdere til beskyttelse af omega-3-produkter, selv når de er nedkølet, for at opretholde smag.