Hvad er fordelene ved æble & aloe vera juice?

Oversigt

Velkendt som en primær naturlig førstehjælp løsning til forbrændinger og nedskæringer, er aloe vera også taget internt og blandet med juice til at øge den generelle sundhed. Kombinerede næringsstoffer findes i æble og aloe vera juice bidrage til at fremme immunsystemet og forebygge sygdom. Selv om forskning viser ingredienser, der findes i både apple- og aloe vera-hjælpevilkår, som kræft og aids, er der brug for mere undersøgelse og kvalitetskontrol, ifølge herbalist Andrew Chevallier og professor Chong Yong Lee fra Cornell University.

Vitamin og Mineral Support

En af de kombinerede fordele ved æble- og aloe vera-juice er antioxidantforsvar. Mange antioxidanter, såsom vitaminer A og C, findes i æble og aloe vera er afgørende for at bekæmpe frie radikaler, der skaber celleforstyrrelse og sygdom i kroppen. BBC News rapporterer, at mange af disse vitaminer og mineraler giver kraftige antioxidantfordele, og de naturligt forekommende antioxidanter, der hedder flavonoider, er anti-allergene, anti-kræftfremkaldende, antiinflammatoriske og anti-virale, ifølge professor Lee of Cornell University. Apple og aloe vera juice indeholder naturligt vitaminerne A, B-1, B-2, B-6, B-12, C og E samt niacin og folsyre. Kombinerede mineraler i æble- og aloe vera-juice er calcium, chrom, kobber, jern, mangan, magnesium, kalium, natrium og zink, ifølge Dr. Decuyperes sundhedspleje alternative hjemmeside og Kosmetikdagbog.

Fordøjelseskanalen

Indtaget internt, apple og aloe vera bistand i mave og tarm velvære. Ifølge Chevallier hjælper aloe vera med tilstande som duodenale sår og irritabel tarmsyndrom. Cornell University studier viste fytokemiske egenskaber som antioxidanter fundet i æbler hæmmet reproduktionen af ​​tyktarmscancerceller med 29 procent, rapporterer BBC News. Æble og aloe vera juice hjælper mavesygdomme, hjælper med afføring og arbejder for at lindre forstoppelse.

Sår og sygdom helbredelse

Antioxidanter og andre næringsstoffer i æble og aloe vera juice hjælper med at helbrede sår og bekæmpe sygdom. Flavonoider fundet naturligt i æble og aloe vera giver “antivirale, anti-allergiske, antiplatelet, anti-inflammatoriske, antitumor og antioxidant aktiviteter”, ifølge Dr. Donald R. Buhler og Dr. Cristobal Miranda fra Oregon State University’s Linus Pauling Institute. Apple og aloe vera juice stimulerer immunsystemet, giver flavanoid og polyphenol antioxidant beskyttelse mod sygdom og hjælper behandler tilstande, herunder kræft, astma og HIV, ifølge Chevallier og forsker Lee of Cornell University.