Hvad er de 3 vigtigste hip flexor muskler?

Oversigt

Hip flexor muskler er knyttet til hoftefugen for at lade lårbenet, som er den øvre benben, bøje sig til bækkenområdet. I enklere udtryk tillader hoftebøjningsmusklerne knæet at trække sig op. Høften er en stor, dyb og stabil kugle- og stikkontakt, som forbinder mange ledbånd, sener og muskler.

iliopsoas

Iliopsoas muskel gruppe består af to muskler: psoas muskel og iliac muskel. Disse muskler arbejder sammen for at hjælpe hip flex. Psoas muskelen forbinder lændehvirvlerne L1 til L5. Den anden ende af psoas muskel forbinder til senen på lårbenet. Den lumbal plexus, en nerve bundle, der stammer fra midten af ​​ryggen, leverer psoas med nerver. Den iliac muskel forbinder til ilium, den største bein i bækkenet, på toppen og løber under psoas til samme sener i lårbenet som psoas muskelen. Nyserne af iliac muskel leveres af lårbenet, som er placeret i benet.

Sartorius

Den øverste del af sartoriusmusklen lægger sig til den fremre overlegne iliackarm. Forreste er delen mod forkanten af ​​kroppen, overlegen er delen mod hovedet, og iliackamp er den øverste grænse af iliumet. Muskler krydser øvre ben for at fastgøre tibia, også kendt som skinnbenet. Den femorale nerve forsyner sartorius muskel med nerver. Sartorius muskelhjælpemidler i knæ og hoftefleksion og lårets og tibiens rotation.

Rectus Femoris

Den rectus femoris er en af ​​de fire quadriceps muskler – quadriceps er den største muskelgruppe på forsiden af ​​overbenet. Den rektale femoris lægger sig til den forreste inferior – delen mod fødderne – en del af iliackampen og løber til bunden af ​​patellaen, også kendt som knæet. Den femorale nerve forsyner rectus femoris med nerver. Dette er den eneste muskel, der krydser hofteleddet, hvilket gør det muligt at arbejde som en hoftefleksor og en knæforlængende muskel.