Effekten af ​​ingefær på impotens

Forbedret cirkulation

Mandlig impotens, også kendt som erektil dysfunktion, er en almindelig tilstand, som oftest rammer ældre mænd. Medmindre problemet er psykologisk, er manglende evne til at opnå eller opretholde en erektion på grund af utilstrækkelig blodtilførsel til penis, ikke en mangel på seksuel ophidselse. Urter som ingefær kan hjælpe. Men da impotens kan signalere en mere alvorlig lidelse, herunder kardiovaskulær sygdom eller diabetes, skal du kontakte din læge, inden du forfølger selvbehandling.

Aroma og smag

Kathi Keville og Peter Korn, forfattere af “Urter til sundhed og helbredelse”, hævder, at dårlig omsætning kan forårsage impotens hos mænd, fordi beskadigede eller forringede blodkar simpelthen ikke fylder med blod og udvider. De siger også, at visse urter, såsom ingefær, kan bidrage til at øge udvidelsen i blodkar og forbedre blodcirkulationen. Ifølge “Physicians ‘Desk Reference for Herbal Medicines” er de aktive forbindelser i ingefær gingerol, shogaol og zingiberene. (Reference 2) Gingerolforbindelser har vist sig at have en vis virkning på blodkar. For eksempel viste forskere ved Toyama Medical and Pharmaceutical University i Japan, at gingeroler stimulerede blodkar-sammentrækninger i mus- og rottevævsprøver ved at regulere signalmolekyler kendt som eicosanoider. (Reference 3), men PDA’en advarer om, at ingefær ikke bør anvendes sammen med blodfortyndende lægemidler på grund af øget risiko for blødning. Derudover kan ingefær øge virkningen af ​​insulin eller glucosesænkende medicin. (Reference 2)

Ginger Moxa

I sin bog, “Herbal Aphrodisiacs from Around the World”, siger Clarence Meyer, at de samme agenter, der låner ingefærens medicinske egenskaber, også er ansvarlige for at stimulere ophidselse på grund af den varme, krydrede duft og smag, de giver. Faktisk i asiatiske og arabiske kulturer betragtes duften af ​​ingefær alene som en afrodisiakum. Ginger er endda henvist til i “Kama Sutra”, den gamle indiske hinduistiske tekst dedikeret til kunsten at give og modtage seksuel fornøjelse.

Ginger moxa er en terapi, der anvendes i kinesisk medicin til at behandle impotens, der gifte sig med ingefærens egenskaber ved at udøve moxibustion, en teknik, der involverer at brænde udvalgte urter på forskellige akupunkturpunkter langs kroppen. Normalt er valgets urt mugwort, hvis blade rulles ind i en “moxapind” som en cigar. Med ingefær moxa bliver en tyk stykke ingefær isoleringen mellem moxapinden og huden. Gingerne er gennemboret med et par små huller, hvor moxastifterne er placeret, og stifterne får lov til at brænde lige langt nok til at producere sved og rødme på huden. Proceduren gentages typisk flere gange i rækkefølge. Ikke overraskende er denne behandling ikke kendt i den vestlige medicin, og dets effektivitet med hensyn til mandlig impotens er kun blevet undersøgt i Kina. Faktisk findes det eneste papir i den medicinske litteratur, der specifikt omhandler denne behandling for impotens, i et 1992-udgave af “Akupunkturforskning.