De sundhedsmæssige fordele ved vandmelon frø

Oversigt

Når du tænker på sundhedsfordelene ved vandmelon, kommer frøene sikkert ikke til at tænke på. Du tænker nok på den søde, saftige pulp, med frøene en eftertanke og måske kun god til at spytte konkurrencer. Faktum er, vandmelon frø gør en god snack, når de er blevet tørret og stegt; United States Department of Agriculture, lister flere vigtige ernæringsmæssige komponenter af vandmelon frø.

Protein

Vandmelonfrø er meget høje i protein, med 1 kop tørrede frø indeholdende 30,6 g, hvilket er 61 procent af den daglige anbefalede værdi. Proteinet i vandmelonfrø består af flere aminosyrer, hvoraf den ene er arginin. Mens kroppen producerer noget arginin, siger MedlinePlus at nogle sundhedsmæssige forhold kan have gavn af yderligere arginin. Nogle af de sundhedsmæssige fordele ved arginin omfatter regulering af blodtryk og behandling af koronar hjertesygdom. Flere andre aminosyrer udgør proteinet i vandmelonfrø, herunder tryptophan, glutaminsyre og lysin.

B Vitaminer

Vandmelonfrø er også fyldt med flere af B-vitaminerne. American Cancer Society rapporterer, at B-vitaminer er nødvendige for at omdanne fødevarer til energi og andre vigtige kropsfunktioner. Det mest udbredte B-vitamin i vandmelonfrø er niacin, med 1 kop tørrede vandmelonfrø indeholdende 3,8 mg, hvilket er 19 procent af den daglige værdi. Niacin er vigtigt for at opretholde nervesystemet, fordøjelsessystemet og hudens sundhed. Andre B-vitaminer i vandmelonfrø omfatter folat, thiamin, riboflavin, vitamin B6 og pantothensyre.

Mineraler

Mineraler findes i vandmelonfrø. Magnesium er det mest rigelige mineral, der vejer ind med 556 mg eller 139 procent af den anbefalede daglige værdi i 1 kop tørrede frø. Ifølge National Institutes of Health hjælper magnesium med at regulere blodtryk og metabolisme af kulhydrater, som også har en gavnlig effekt på blodsukker. Andre vigtige mineraler i vandmelonfrø er fosfor, jern, kalium, natrium, kobber, mangan og zink.

Fedtstoffer

Den mest overraskende ting om vandmelonfrø er den mængde fedt, de indeholder. I 1 kop tørrede frø er der 51 g fedt, hvor 11 af dem er mættet fedt. De andre fedtstoffer er monoumættede fedtstoffer, flerumættede fedtstoffer og omega-6 fedtsyrer. American Heart Association rapporterer, at mono- og flerumættede fedt reducerer blodcholesterol, og omega-6 fedtsyrer kan medvirke til at reducere højt blodtryk. Den nedre side af at forbruge en kop vandmelonfrø er kalorieindholdet – du vil tage lidt over 600 kalorier, hvis du spiser hele koppen.