Bruger til ricinusolie på huden

Interne eksterne anvendelser

Castorolie er et gammelt middel til forskellige lidelser. Selvom det ikke kan helbrede ethvert symptom eller sygdom, er det et populært produkt, der har været brugt i årevis og bør holde et ordentligt sted i hvert medicinskab. Den mest almindelige brug for ricinusolie er forstoppelse, selvom den kan bruges til en lang række tilstande, herunder hudsår, svampeinfektioner og endda acne. Ifølge Dr. David G. Williams er olien rig på ricinussyre, hvilket giver den en høj koncentration af umættet fedtsyre, menes at være ansvarlig for ricinusolieens effektivitet.

Neglesvamp / Ringorm

De helbredende egenskaber, der er til stede i ricinusolie, gør olien til et ideelt middel til både ekstern og intern brug. Den ricinoleinsyre, der er til stede i ricinusolie, kan være effektiv til forebyggelse af væksten af ​​bakterier, vira, bakterier, gær og forme. Ifølge Dr. Williams er ricinusolie også blevet brugt til behandling af hudsår.

Acne

Fordi ricinusolie kan hjælpe med at forhindre spredning af bakterier, kan det være en passende behandling for svampeinfektioner. Eksempler er neglesvamp og ringorm, en infektion i huden. Ringorm er almindelig blandt børn og er meget smitsom. Symptomerne omfatter kløe, skalering, rødme og hårtab (når det sker i hovedbunden). Ifølge American Academy of Dermatology (AAD) kræver svampeinfektioner som ringorm normalt mange uger af mundtlig svampedrætsmedicin til behandling. Dr. Williams uddyber imidlertid anvendelsen af ​​ricinusolie i stedet.

Acne er en almindelig hudirritation, der kan omfatte milde eller alvorlige læsioner. Disse læsioner kan hjulpes med over-the-counter behandlinger som benzoylperoxid, resorcinol og salicylsyre, som er fælles ingredienser i de fleste acne vasker, cremer og masker, ifølge AAD. Castorolie, selvom en uklar behandling, kan være effektiv til behandling af acnebetingelsen på grund af dets antiinflammatoriske anvendelser og effektivitet ved at dræbe bakterier.