Brugen af ​​rosenvand

Oversigt

Et biprodukt i fremstillingen af ​​rosenolie til fremstilling af parfume, rosenvand er en populær ingrediens i mellemøstlige retter og hudplejeprodukter. Traditionelt rosenvand kommer fra damaskroser, der vokset overvejende i Iran og Bulgarien, men du kan lave din egen version af rosenvand hjemme med enhver aromatisk rose. Fødevarekvalitet rosenvand er tilgængeligt online og fra gourmetmatforhandlere.

Sød behandling

Rose-hofte-infusionsvand indeholder citronsyre, fructose og zink og er en yderst god kilde til vitaminerne B3, A, C, E og D. Hvis du drikker rosen hofterne som en varm te, kan du lindre blæreinfektioner og hjælpe med at behandle diarré.

Dummy

Ifølge RoseMagazine.com er rosenvand en beroligende behandling for irriteret hud og for øjeninfektioner. Lyset sød duft af roser kan også berolige nerverne og reducere angst, ifølge Rose Magazine. Kliniske undersøgelser, der bekræfter disse sundhedsmæssige fordele mangler.

Hudtoner

Rose vand kan have astringent egenskaber, hvilket gør det til gavn som en ingrediens i ansigtstoner, ifølge Rose Magazine. Påfør på friskvasket hud med en bomuldsbold eller sprøjt let på og undgå øjnene. Lad rosenvandet lufttørre, inden der påføres fugtighedscreme eller makeup. Rose Magazine advarer rosenvandskøbere om at læse ingrediensetiketterne på kosmetisk-kvalitets rosenvandssammensætninger omhyggeligt for at undgå syntetiske imitationer, der ikke besidder de samme egenskaber som ægte rosenvand.