Bivirkningerne af fenegreek i amning

Gastrointestinale bivirkninger

Nogle gange er den nemmeste måde at gøre noget på, ikke det bedste. Fenugreek, en årlig urt fra Asien, anbefales af mange sygeplejersker, der specialiserer sig i at hjælpe mødre med at amme som en måde at øge mælkeproduktionen til, når et spædbarns efterspørgsel er større end hans mors forsyning. Med hundredvis af års brug er det sandsynligvis effektivt, men når en urt bruges i barndommen, skal der tages hensyn til kortsigtede og langsigtede virkninger.

Nedsat blodglukose

Næsten 50 procent af indholdet af fenegreek, eller Trigonella foenum-graecum, er fiber, og hos voksne er det nyttigt at fremme tarmregelmæssighed. Men i frøet er også kemikalier, der forsinker gastrisk tømning og øger mængden af ​​vand, der trækkes fra i afføring, ifølge US Food and Drug Administration’s Advisory on the herb. For et spædbarn, især en dehydreret allerede ved udsættelse for en lav mælkeforsyning, kan dette medføre et farligt tab af væske og elektrolytter. I de fleste situationer erstattes dette hurtigt, da moderens mælkeforsyning stiger, men der er ingen kliniske forsøg, der viser, hvor ofte fenugreek er effektivt i denne handling. Forældre bør være opmærksomme på fenegreekens evne til at forårsage diarré hos spædbørn. At stoppe brugen af ​​urten, når dette forekommer, er muligvis ikke umiddelbart effektive, og et tegn på dehydrering, herunder manglende produktion af urin, tør, løs hud eller et fald i spædbarnets aktivitet, skal straks rapporteres til en læge, og det er vigtigt, at de Få at vide, at fenegreek blev taget af moderen.

Østrogen eksponering

Et spædbarn kræver et forholdsvis konstant niveau af blodglukose. Det er grunden til, at han sygeplejersker hver anden til fire timer døgnet rundt. I marts 2007 udstedte Dr. JM Hannan og hans kolleger ved Ulter University i Nordirland, at fenugreek forbedrer blodsukkerniveauet Hos dyr med type 2 diabetes mellitus. Dette er vidunderlige nyheder for mænd og kvinder med denne sygdom, fordi når de bruges sammen med et vægttab ved hjælp af kost og motion, kan de med de tidligste stadier af sygdommen forsøge at tilføje fenegreek til kosten med ringe årsag til tøven. Det er en urt, der tilføjer krydderier til mange retter og kan gøre det enkle vegetabilske præparat mere spændende. Men for et spædbarn, hvis blodsukker allerede er lavt, fordi hendes mor ikke er i stand til at producere nok mælk, kan den samme virkning forårsage hypoglykæmi, en tilstand som Kan føre til nedsat niveau af bevidsthed og anfald på sit mest seriøse niveau. Men selvom effekten er mild gentaget, kan hypoglykæmi nedsætte vægten, reducere energi og interaktivitet og forårsage subtile ændringer i hjernens aktivitet. Igen er moderens mælkeforsyning den kritiske forskel. Hvis hun har en god madindtagelse, og selvom fuglekløver tages i dosen 600 mg tre gange om dagen, som anbefalet af Lactation Consultants, er der mindre grund til bekymring. Men hvis det ikke virker effektivt, er der mange andre måder at øge mælkeforsyningen på, og en rådgivende tandkliniker eller børnelæger skal hurtigt konsulteres.

Den fenugreek hæver niveauet af østrogen i en kvindes krop er etableret, og der er i dag igangværende forskning for at se, om denne urt kan være et sikkert alternativ til hormonbehandling på tidspunktet for overgangsalderen, ifølge US FDA. Hvad der ikke er kendt, er, om dette østrogen derefter passerer til et spædbarn i modermælk i tilstrækkelige mængder for at gøre skade på lang sigt. Øvrige østrogeneksponeringer, herunder hormoner, der fodres til køer for at få dem til at producere mere mælk og østrogen i p-piller, har været forbundet med for tidlig modning hos kvindelige børn og til demasculinisering af hanen før fødslen. Løbende kliniske undersøgelser vil give svar til befolkningen generelt, men hver krop er forskellig, og hvilke virkninger en mors barn kan have ingen effekt på andre. Fordi de andre måder at øge mælkeforsyningen, herunder at få tilstrækkelig hvile, sikrer en god låsekobling mellem spædbarnets mund og brystet og øger moderens vandindtag er valgmuligheder, der ikke medfører risiko for spædbarnet, bør disse først prøves. Amning er et system designet til at arbejde. Selv mødre, der aldrig har født og aldrig har ammet et spædbarn, kan begynde at producere mælk, når et spædbarn sygeplejersker ofte. Bevis på systemets modstandsdygtighed. Forbindelse med andre mødre, vellykket i amning og støttende kan være til stor hjælp, og næsten alle amerikanske byer og byer har aktive La Leche-grupper til netop dette formål.