Anvendelser til mayonnaise, æg og eddike i håret

Oversigt

Store købte hårbehandlinger er ikke de eneste produkter, du kan bruge til at sikre, at dine låse er luksuriøst sunde. Mange balsam og skyllinger lavet af husholdningsartikler gør underværker for selv det mest beskadigede hår, ifølge bogen “Verdens bedste bevarede skønhedshemmeligheder”. Mayonnaise, æg og æblecidereddike er tre af de mest fremtrædende ingredienser i hjemmelavede hårbehandlinger.

Magi af mayonnaise

Fedt og olie i mayonnaise fungerer som et dybt balsam til tørrede tråde. Derudover balancerer eddike i mayonnaise dit hårs pH. “Herbal behandlinger for sundt hår” anbefaler at anvende en ugentlig mayonnaise hårpakke. Våd dit hår med varmt vand, så massage 2 til 4 spiseskefulde mayonnaise i din hovedbund og lås. Dæk dit hår i en plastikpose og vent i 30 minutter, og shampoo dit hår som normalt.

Protein Power of Eggs

Æg, som er næsten rent protein, kan holde dit hår kigget sundt og tykt. At påføre æg på dit hår, våd ned dine tråde med køligt vand. Slå to æg i 1 kop køligt vand. Arbejd blandingen i dit hår og hovedbunden med fingerspidserne. Lad balsamet sive i i fem til 10 minutter, og skyll det ud med koldt vand. Gentag behandlingen en eller to gange om ugen.

Rens med eddike

Æblecider eddike kan hjælpe med at eliminere flaky skæl, og tilføje skinne og hoppe til dit hår. “Verdens bedste bevarede skønhedshemmeligheder” siger, at eddikes naturlige svampedræbende egenskaber dræber stoffer, der kan forårsage skæl, og dets surhed strimler dine rester af rester fra stylingprodukter. For at lave en simpel æble cider eddike skylle, kombiner 1 spsk eddike med 1 quart vand. Hæld blandingen over hovedet som en endelig skylning lige før du kommer ud af bruser. Gentag behandlingen hver gang du vasker dit hår.